2777
2789
عنوان

شوهرم کلید داده زن آوردن تو خونه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 178847 بازدید | 123 پست

من بودم زنگ میزدم مادره پسره اول یدور اون ها رو میپوکوندم

بعدم زنگ میزدم پسره

و در اخرم یه حساببببب درست از شوهرم میرسیدم 

یعنی کارگر میگرفتم ۵ روز بسابن زندگیو از مبل بگیرووو

رو تختیم مستقیم سطل اشغال

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اصلا نمیتونم خودمو جات تصور کنم من ک حالم بدشد اخه چرا باید همچین کاری کنه عقله شوهرت کجا رفته نگفته خدایی نکرده رزقو روزی از خونم میره برا خواهر زادش مکان جور کرده ؟؟؟چ فداکاریه اخههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میگه گفته دایی بخدا فقط فیلم میبینم منم اجازه دادم...به شوهرم گفتم احمق بیشعور مگه میشه پسر د ...

فیلم بازی کردن 😂😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بخدا از بي عقلي و بي شعوري مردا اعصابم بهم ميريزه خواهر🤦🏻‍♀️

اصلا اندازه یه گنجشکم عقل نداره مرد بیشعور...جون بچمو قسم میخوره میگه فکر نمیکردم بخوان کار دیگه کنن...گفتم بی رو دروایسی خیلی خری که به ذهنت نرسیده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
بدكـ نيسم عزيزجـانم حال ني ني خوب باشه منم خـوبم  تمـوم نگرانياي اين روزام برا تو دليمه

خدا رو شکر نگرانتون بودم مادر ونی نی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

الانم غصه نخور 

ولی شوهرت رو نبخش به این زودی ها بزار بفهمه کارش چقدر زشت بوده 

ولی جون من فردا برا اینکه خوب تنبیه بشه برو یه رو تختی بخر 

حتی شده از نون شبت بگذری رو تختی رو بخر 

خيلي دلم براش ميسوزه خواهر انقد اين چن روزه استرس كشيدم خدا ميدونه چقد اذيت شده😣

نکن خواهر من ... با استرس و اعصاب خوردی که ادم به جایی نمیرسه..

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
به خواهر شوهرت زنگ بزن بگو زودتر به پسرت زن بگیر تا گند دیگه ای بالا نیاورده

میخواشتم همین کارو بکنم نزاشت شوهرم میگفت علط کردم نکن اینکارو خیرسرش خواهرشوهرم ادعای مومنی و مذهبی بودن میشه همه جا میگه من تو ایمان اولم اما یه الدنگ تحویل جامعه داده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐