بچهها امروز رفته بودم خونه مامانم من رو تختیم روشنه همین که شب اومدم رفتم تو اتاقم دیدم لک افتاده رو تختم گفتم شوهرم که نبوده منم نبودم پس صد در صد یکی اومده خونه چون تخت من همیشه تمیزه تمیزه بچه ها ببخشید لک منی بود😷😷اعصابم ریخت بهم رو بالشتیارو نگاه کردم دیدم موی بووور😲من موهام مشکیه نشستم زدم زیر گریه حالم داشت از شوهرم بهم میخورد داشتم دق میکردم بچه ها برای یه لحظه فهمیدم چقد غمی که بعضی خانومای سایت تحمل میکنن سنگین و زیاده یه لحظه گفتم همه زندگیم دود شد رفت روهوا فردا میرم دادگاه حتی قیافشم نمیخوام ببینم اومدم بیرون دیدم پر خوراکیه رومیز و لای خوراکیا یه دستبند بود برام آشنا اومد روش اسم همون بنده خدایی رو نوشته بود دختر اورده بود دوزاریم افتاد یادم افتاد این دستبند پسره خواهرشوهرمه اون اصلا این سمتا پیداش نمیشه خودمم میدونستم همش دنبال اینکاراس چون پیج اینستاشو دارم با یه دختره در رابطس...بااینکه بازم مسئله افتضاحی بود بازم گفتم خدایاشکرت😔هیچی نگفتم تا شوهرم بیاد گفتم کی تو خونه بوده امروز دیدم من من کرد گفت هیچی فلانی اومده بوداسم خود پسررو گفت...گفتم اون اینجا چکار میکرد اصلا تو خونه چکار میکردی مگه سرکار نبودی گفت بزار توضیخ میدم فلانی زنگ زد منم روم نشد نه بگم اخه با دختره قصد ازدواج داره😠
هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
من بودم زنگ میزدم مادره پسره اول یدور اون ها رو میپوکوندم
بعدم زنگ میزدم پسره
و در اخرم یه حساببببب درست از شوهرم میرسیدم
یعنی کارگر میگرفتم ۵ روز بسابن زندگیو از مبل بگیرووو
رو تختیم مستقیم سطل اشغال
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها میگه گفته دایی بخدا فقط فیلم میبینم منم اجازه دادم...به شوهرم گفتم احمق بیشعور مگه میشه پسر د ...
فیلم بازی کردن 😂😂
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بدكـ نيسم عزيزجـانم حال ني ني خوب باشه منم خـوبم تمـوم نگرانياي اين روزام برا تو دليمه
خدا رو شکر نگرانتون بودم مادر ونی نی
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
به خواهر شوهرت زنگ بزن بگو زودتر به پسرت زن بگیر تا گند دیگه ای بالا نیاورده
میخواشتم همین کارو بکنم نزاشت شوهرم میگفت علط کردم نکن اینکارو خیرسرش خواهرشوهرم ادعای مومنی و مذهبی بودن میشه همه جا میگه من تو ایمان اولم اما یه الدنگ تحویل جامعه داده
هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐