2777
2789
عنوان

شوهرم کلید داده زن آوردن تو خونه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 178865 بازدید | 123 پست
اصلا اندازه یه گنجشکم عقل نداره مرد بیشعور...جون بچمو قسم میخوره میگه فکر نمیکردم بخوان کار دیگه کنن ...

اينطوري سأده از كنارش نگذر

مطمئن باش خودش دستي تو اين كار نداشته 

اينو نميگما بهش شك كني عزيزدلم 

ولي حواست حسابي جمع باشه 

شيره مالي نكنه😏

يه حال حسابي ام ازش بگير 

اون طرفم كه زن آورده تو خونه ت بيخود كرده 

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدكـ نيسم عزيزجـانم حال ني ني خوب باشه منم خـوبم  تمـوم نگرانياي اين روزام برا تو دليمه

توکلت به خدا باشه😊😊😘

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
میخواشتم همین کارو بکنم نزاشت شوهرم میگفت علط کردم نکن اینکارو خیرسرش خواهرشوهرم ادعای مومنی و مذهبی ...

گوش نکن زنگتو بزن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

رو تختيت رو جلو شوهرت بنداز دور از مجا معلوم مريضى نداشته باشن به شوهرت بگو خيلى نامردى كه من نبودم در خونه رو به روي همچين كثافتهايى باز كردى  تختت رو بزار براى فروش بگو ديگه كراهت دارم تو اين تخت بخوابم

راست گفته خب فیلم دیدن منتهی فیلم سوپر

خاک بر سر احمقش که یه کاندوم به اون ماتمش نکشیده گند و نجاست زده به زندگیت

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
سـلامت باشين الـهي و سايه تون بالا سرما😍

😍😍😘😘

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نکن خواهر من ... با استرس و اعصاب خوردی که ادم به جایی نمیرسه..

فدات شم همه اطرافيانم بي اعصابياشونو نگه داشته بودن برا بارداري من

قشنگ دارن حسابمو ميرسن

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
چه بی شخصیت بوده اون دختر😑 هِلِکو هِلِک راافتاده اومده خونه مردم لُخت شده😐

شاید حالا فقط یه لنگشو در اورده با یه استین...تهمت نزن خواهر من😒😒😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
گوش نکن زنگتو بزن

میترسم شوهرم روانی شه وگرنه زنگ بزنم جنگ جهانی دوم میشه چون خواهرشوهرم از ایناست که حساااابی مقیده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
میترسم شوهرم روانی شه وگرنه زنگ بزنم جنگ جهانی دوم میشه چون خواهرشوهرم از ایناست که حساااابی مقیده

شوهرت لازم نکرده روانی شه موقعی که خونه رو داده مکان کردن باید به بعدشم فکر میکرد دیگه از کنترلش خارجه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟