بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2239 عنوان خونه مادرشوهرم نمیرم 204 بازدید | 25 پست شوهرم دوهفته سرکاره دوهفته خونس اون دوهفته ک خونه ست یبارنمیره خونه ی بابای من سربزنه ینی دعوتش نکنن شیش ماه یبارنمیره مگه اینکه یکی دوماه یبارواسه شام دعوت کنن بیاد خونمونم طبقه ی بالای مادرشوهرمه اونام ازمن انتطاردارن هرروزبرم یکی دوساعت بشینم حالا منم میخاممث شوهرم رفتارکنم یکی دوهفتس خونشون نرفتم خوده شوهرم وابستس ب خانوادش روزی شیش هفت بارمیره حالااینام میبیننم محل نمیدن واخممیکنن میگن نمیادخونمون بنظرتون کارم درسته یااشتباه؟؟ دیروز | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره_آبی_دریا عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 1361 درسته یعنی چی اینکار اون خانواده داره تو نداری یعنی چییی
خانوما عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3368 باهاش حرف زدی ؟ چی میگه؟خب گاهی حاضر شو و بهش بگو توهم حاضر شو بریم خونه ی مامانم اینا
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 981 حالا من دوست دارم برم اونا. و نشون نمیدند ماهی یکبار بیشتر بریم راه نمیدن مادرشوهرم میگه نیستم ولی اگه اونا با شما خوبند برید چی میشه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2239 حالا من دوست دارم برم اونا. و نشون نمیدند ماهی یکبار بیشتر بریم راه نمیدن مادرشوهرم میگه نیستم ولی ا ... من شوهرم دوساعت یبارمسره ولی من خیلی کم میرن جوریکه ادم بده شدم
padmira123 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2670 کلا بهتره که زیاد نری ولی شوهرت چون خونه نن جونش نزدیکه خیلی میره بازم اشتباهه وقتی جدا زندگی میکنه شوهرتو پر نکنن؟
قصه_غصه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4759 اگه آدمای خوبی هستن برو اون دو هفته هم که شوهرت نیست حداقل یه هفته شو برو خونه ی مادرت بمون
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2239 اصلانرو تاادم بشه درست رفتارکنه حالامن وخانوادم ی درصدم مهم نیس نیاد خودمم دوس ندارم بزم خونشون حالابه این بهانه
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 981 من شوهرم دوساعت یبارمسره ولی من خیلی کم میرن جوریکه ادم بده شدم نه خوب اون بچشونه شما عروسید معلومه که کمتر میرید الان من خیلی بیشتر میرم خونه مامانم تا همسرم خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2239 کلا بهتره که زیاد نری ولی شوهرت چون خونه نن جونش نزدیکه خیلی میره بازم اشتباهه وقتی جدا زندگی میکنه ... شوهرم وابستس بهشون بگن اب نخورنمیخوره همه رازاشون پیش همه همه چیوازمن پنهان میکنن باهمکاری هم
قصه_غصه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4759 من شوهرم دوساعت یبارمسره ولی من خیلی کم میرن جوریکه ادم بده شدم واا پس دیگه کی خونه ست ؟ میره چقدر میمونه؟
padmira123 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2670 شوهرم وابستس بهشون بگن اب نخورنمیخوره همه رازاشون پیش همه همه چیوازمن پنهان میکنن باهمکاری هم هر طوری شده گاهی ببرش خونه مامانت وقتی میری خونه ننه ش تحویلت میگیرن؟
بهارک۰۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 2239 اگه آدمای خوبی هستن برو اون دو هفته هم که شوهرت نیست حداقل یه هفته شو برو خونه ی مادرت بمون ازروبروخوبن ولی پشت سر نه
قصه_غصه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4759 شوهرم وابستس بهشون بگن اب نخورنمیخوره همه رازاشون پیش همه همه چیوازمن پنهان میکنن باهمکاری هم خدا لعنتشون کنه همچنین مادرشوهر منو که دقیقا همین کارو میکنه