2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم نمیرم

204 بازدید | 25 پست

شوهرم دوهفته سرکاره دوهفته خونس اون دوهفته ک خونه ست یبارنمیره خونه ی بابای من سربزنه ینی دعوتش نکنن شیش ماه یبارنمیره مگه اینکه یکی دوماه یبارواسه شام دعوت کنن بیاد خونمونم طبقه ی بالای مادرشوهرمه اونام ازمن انتطاردارن هرروزبرم یکی دوساعت بشینم  حالا منم میخام‌مث شوهرم رفتارکنم یکی دوهفتس خونشون نرفتم خوده شوهرم وابستس ب خانوادش روزی شیش هفت بارمیره حالااینام میبیننم محل نمیدن واخم‌میکنن میگن نمیادخونمون بنظرتون کارم درسته یااشتباه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من دوست دارم برم اونا. و نشون نمیدند ماهی یکبار بیشتر بریم راه نمیدن مادرشوهرم میگه نیستم ولی اگه اونا با شما خوبند برید چی میشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من شوهرم دوساعت یبارمسره ولی من خیلی کم میرن جوریکه ادم بده شدم

نه خوب اون بچشونه شما عروسید معلومه که کمتر میرید الان من خیلی بیشتر میرم خونه مامانم تا همسرم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
کلا بهتره که زیاد نری ولی شوهرت چون خونه نن جونش نزدیکه خیلی میره بازم اشتباهه وقتی جدا زندگی میکنه ...

شوهرم وابستس بهشون بگن اب نخورنمیخوره همه رازاشون پیش همه همه چیوازمن پنهان میکنن باهمکاری هم