من خودم پسری که دوراشو زده باشه و بلد کار باشه تا حالا تجربه نداشتم ولی چند تا مورد از اونایی که تا حالا با دختر ارتباط نداشتن و تو رابطه ای نبودن باهاشون برخورد داشتم و واقعاااا آزار دهنده بود برام من خودمم تا حالا رابطه ی عاشقانه نداشتم اینجوری نیستم که خودم باتجربه باشم یا خیلی چیزی بلد باشم ولی اینا واقعا بلد نبودن چیکار کنن اینجوری که فقط کراش زده بودن بعدش دیگه نمیدونستن باید چه حرفی بزنن چه صحبتی بکنن یا خیلی چیزارو واقعا بلد نبودن شوت شوت بودن
اگر میخواستم با اینا باشم باید خودم همه چیزو باید به دوش میکرفتم یه چیز جالب تو اینستا دیده بودم میگفت من دیگه پروژه برنمیدارم😂 خلاصه که اینا واقعا پروژه بودن منم بیخیال شدم چون خیلی معیارهام رو نداشتن( طرف اینقدر خجالتی و بی دست و پا بود که تا مدت ها فقط پشت گوشی زبونش باز میشد حضوری اصلا حرف هم نمیتونست بزنه، بلد نبود گل بخره، بلد نبود وقتی تو جمعی وارد میشه که منم هستم بیاد پیش من، از شدت کم رویی و بی تجربگی تا چندماه اسم منو صدا نمیزد، یاد ندارم اصلا قربون صدقه رفته باشه یا یه جمله ی عاشقانه ازین خالی بندیا😂 گفته باشه)
حالا بعضیا نیان منو بزنن ولی با این چیزایی که دیدم حس میکنم آدمی که باتجربه باشه( منظورم ادم لاشی نیستا) ولی الان دیگه یکی و دوست داشته باشه و بهش متعهد باشه( متعهد واقعی نه اینکه برای گول زدن بگه)واقعا بهتره یا لااقل اگه دختر ندیده هم هست ولی حداقل هارو بدونه و بلد باشه
نظر شما چیه؟ لطفا محترمانه بگین