2777
2789
حماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااقته نه لطفه نه وظیفه ا ...

اگه هی مدام تیکه بندازه چی..والا من تو کارای خونه خودم موندم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما ببخشید اگه جواب ندادم چون اصلا نخوندم بعضی ریپلای هاتون رو. دیدم یه عالمه هست و پاک کردم.

چون عقیدم اینه وقتی مخالف نظرم کسی هست قانعش نکنم و ریپلایش هم نکنم چون هرکسی طرز فکر خودشو داره و عقیدش واسش محترمه. عقیده شما هم واسه خودتون محترمه و بی احترامیه اگه بخوام ریپلایتون کنم و طرز فکرم رو به زور بکنم تو حلقتون!

من نظرم اینه که وظیفه عروس و دختر مشترکه،وظیفه پسر و داماد مشترکه. همونطور هم وظیفه مادرشوهر و مادر مشترکه و کاری که مادرشور واسه دخترش میکنه باید واسه عروسش هم بکنه.

شبتون به خیر😚

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من استدلال خودم اینه: وقتی مادر شوهرم هرکاری که میخواد واسه دخترش بکنه، هرچی که واشه دخترش میخره ام ...

خب عزیزم مادرشوهر شما اینجوریه 

مادرشوهر من فقط بچه هاش مهمن براش امروز با همسرم بحث کردیم چی بگه خوبه ؟ بفرستش خونه باباش انوقت من بیام واسه این دختر بشم کمرم و وقتم و بزارم واسش خونه تکونی کنم ؟

عزیزم مادرشوهرم سه تا دختر داره ماشالا یکی از یکی زرنگتر..اگه دختر نداشت باز میگفتم کسیو نداره

درسته عزیزم وقتی دختر داره اونا هم باید کمک کنن.

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مادرشوهرم ۵ تا روفرشی داره از دلش نمیاد پول بده قالیشویی گفته فردا همه رو بندازید تو حیاط بشورید..😐منم میخوام خودمو بزنم به خواب تا ظهر دیر بیدارشم..شوهرم اگه میخواد خودش بره بشوره..

همین جوابو بده یا بگو شوهرمو میفرستم کمک وقتی کارای خودم تموم شد

خیلی میره تو مخم منم چون کلا با احترام و رسمی بودم از اول خیلی نمیتونم جواب بدم و میمونه تو دلم..اعصابمو به هم میریزه با توقعات مختلفش..امروز هی داشت میگفت بچه های الان خیلی بد شده هیچکاری نمیکنن زمانای قدیم ما یه عالمه بچه داشتیم کلی هم کار میکردیم..الانیا زورشون میاد..😐😐