2777
2789
حالا به خدا همین شب قبل واسش گوشت خریدم 4کیلو بردم چقدرم از همسرم حرف شنیدم چرت صف رفتی وایسادی گفتم ...

نه بابا فقط از ادم توقع دارن..ما هر هفته میریم خونشون شبم میمونیم هرچا بخواد بره شوهرم میبرتش گردش زیارت مسافرت میبریم همه کاراشو میکنیم تازه کلیم توقع اضافه داره اخرشم به شوهرم  میگه تو بهدرد نمیخوری داداشت خوبه..برادرشوهرم بزرگتره

شرکت کن عزیزم ولی چون هنوز موقعیتش برات پیش نیومده نتونی کامل درک کنی..☺

پس بزار یه نظر واقعی بدم.من خودم همیشه کمکحال مادرم هستم.شاغلم.و وقتم کمه.امسال هم باید به خونه خودم برسم.هم به مامانم کمک کنم.اگه مادرشوهرم ازم انتظار داشت زیاد خوشم نمیومد.چون انتظار داشتم منو درک کنه.ولی یه کم کمکش میکردم.نمیشه که کلا مخالفت کنم.ولی خودمو نمیکشتم.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود رام نشو برو بابا برن کارگر بگیرن پس فردا کمردرد

سر همین موضوع هم بهم تیکه انداخت امروز..شوهرم گفت دستمو بگیر بلندم کن منم گفتم زورم نمیرسه سنگینی عزیزم ،مادرشوهرم برگشته میگه از الان به فکر کمرتی

پس بزار یه نظر واقعی بدم.من خودم همیشه کمکحال مادرم هستم.شاغلم.و وقتم کمه.امسال هم باید به خونه خودم ...

مادرشوهر من کلا پرتوقعه عزیزم..منم چون میشناسمش سعی میکنم یجوری از زیرش دربرم..من اگه زرنگ باشم کمک مادر خودم میکنم..درسته؟

مادرشوهر من کلا پرتوقعه عزیزم..منم چون میشناسمش سعی میکنم یجوری از زیرش دربرم..من اگه زرنگ باشم کمک ...

من از خود گذشتگیم زیاده آخه.میدونم که میرفتم.البته نه با رضایت کامل.به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند.مادر شوهر من خیلی خوب بوده.

خدایا شکرت