2777
2789
منم دوس دارم بدونم..چون به نظر من توقع بیجاست..چطور از دختر خودشون توقع ندارن از عروس توقع دارن..

من دیدم نوشته بود وظیفه دخترانست😏

من اصلا قبول نداشتمطرز فکرشو کجای دنیا وظیفه دختره که خوگه تمیز کنه پسرا یا مردا چیکارن فقط بخورن و بخوابن

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتار درستی داشته باشه کلا اشکالی نداره کمکشون کنیم تاجایی که بتونیم نکه خودمون رو هلاک کنیم کم پیش میاد یکی عروسشو مثل دخترش بدونه تو این دوره اکثر عروس و دختر گشاد تشریف دارن همه کارگر میگیرن 

بله اما اگه شما رو مثل دخترش ندونه و فقط توقع داشته باشه و هیییچ چیزی توی چندسال زندگی واسه شما نخری ...

به هرحال مادره دیگه اسمش روشه ماااااادددددددرررررر. خانوما از همتون سوال میکنم،اگه فقط یه مسر داشته باشین و دختر نداشته باشین در آینده کی کارهاتون رو بکنه؟

یا اگه دختر داشته باشین و ازتون دور باشه.

حالا یه سوال دیگه. اگه فقط دختر داشته باشین و داماد، شوهرتون به هر دلیلی نتونه، کی از همه نزدیکتره واسه کارهای مردونتون؟

آیا غیر از اینه که عروس وظیفه دختر رو داره و داماد وظیفه پسر؟ چون شما همون زحمت رو واسه بچتون کشیدین و حالا از شانس دختر ندارین یا پسر ندارین کی کمبودشو پر کنه؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
چطور وظیفه دختر هست وظیفه عروس نیست؟ اگه یه شخص فقط پسر داشته باشه و دهتر نداشته باشه چی؟ اگه یه کا ...

چرا پسر نتونه ؟ دست نداره؟ پا نداره؟

دستمال کشیدن نمیتونه؟ شستشو نمیتونه؟ نمیتونه با آب کار کنه؟ ظرف نمیتونه بشوره؟ و ...

اگر بخوان خوبم میتونن

بلدم نباشن یاد میگیرن   چ فرقی داره مگه دختر  از توی شکم مادرش بلد بوده؟ پسرم بلده و میتونه اگر بخوااان ازش

همش نندازن گردن زنهای بیچاره   

چرا باید دخترونه باشه اینکارا؟   کارگرای مرد  پس چرا بلدن؟ پس مردا هم میتونن

اگر اگر اگر کسی دختر نداشت  عروسش لطف میکنه کمک میکنه

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
چرا پسر نتونه ؟ دست نداره؟ پا نداره؟ دستمال کشیدن نمیتونه؟ شستشو نمیتونه؟ نمیتونه با آب کار کنه؟ ...

دقیقا همینطوره..منم مخالف کمک کردن پسرش نیستم چون پسرشه و عصای وستشه ولی واقعا کارای خونه مادرشوهرم ربطی به من نداره که..

به هرحال مادره دیگه اسمش روشه ماااااادددددددرررررر. خانوما از همتون سوال میکنم،اگه فقط یه مسر داشته ...

عزیزم مادرشوهرم سه تا دختر داره ماشالا یکی از یکی زرنگتر..اگه دختر نداشت باز میگفتم کسیو نداره