2777
2789
عنوان

كسي از كاپ قائدگي استفاده ميكنه اينجا،،، بيايد براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون فنجون بزرگ نیست؟ میره راحت تو؟

نه اصلا،،، وقتي خريدم و بدستم رسيد ديدم اندازش از اوني كه توي عكس ديده بودم خيلي كوچيكتره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عزيزم نشستن برخواستن چي؟

از روي شلوار معلوم نيست چيزي گذاشتي؟

چقد سوال بذار سرچ كنم😂

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
نه اصلا،،، وقتي خريدم و بدستم رسيد ديدم اندازش از اوني كه توي عكس ديده بودم خيلي كوچيكتره

ببخشید از کجا خریدین؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
مشکل من برای نخریدنش فقط این بود که حجم خونریزی من خیلی زیاده. در طی سه روز تقریبا پانزده تا پد استف ...

منم مثل شما ام

اصلا نگران نباشید

فقط کافیه زود به زود خالیش کنید، همون طور که زود به زود نوارتون رو عوض میکنید

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
درد نمیگیره وقتی میخوای بزاری اوووووف دردم اومد

اوايلش شايد يه كم سخت باشه، تا وقتي قلقش دستت بياد،،، و اينكه بنظرم براي كساييكه توي رابطه درد ندارن، موقع استفاده از كاپم درد نبايد داشته باشن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

و يه چيز جالب كه اصلا توي بدن، احساس نميشه، طوريكه گاهي يادم ميره پريودم و بايد درش بيارم

کاپ قاعی عااااالیه

در دراز مدت از نظر افتصادی هم به صرفه اس

واینکه برای حفظ محیط زیست هم خیلی خوبه

دیگه لازم نیس اوووون همه نوار بهداشتی رو هرماه دور بریزیم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
ببخشید از کجا خریدین؟

يه پيج توي اينستاست ، پيش خريد كردم، اما الان توي بعضي داروخانه ها هست كه توي پيج آدرسشونو گذاشته كه حضوري خريد ميكنيد، خودم يكماه و نيم منتظرش بودم، اما حضوري همون لحظه بدستت ميرسه

من خودم فعلا نمی تونم ازش استفاده کنم و گرنه حتما میکردم

خانومای جوون ما همه کاپ میزارن و راضین 

تازه دکتر و ماما و پرستار فامیل هم میزارن و مشکلی ندارن

فقط باید حتما استریل کنید قبل و بعد استفادتون

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
منم مثل شما ام اصلا نگران نباشید فقط کافیه زود به زود خالیش کنید، همون طور که زود به زود نوارتون ر ...

حتما بعد بارداریم میخرم. روزهایی که می رم سر کار خیلی دلهره دارم. 

فکر کنم تا سال دیگه چهارصد بشه. به هر حال واقعا میصرفه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
اگه مهم نبود ک واس چی دختر میموند😫😂

آخه خيليا دختر هستن ولي بازم ازش استفاده ميكنن،، چون براشون مهم نيست