2777
2789
عنوان

كسي از كاپ قائدگي استفاده ميكنه اينجا،،، بيايد براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 134 پست
نه عزیزم خیلییییییی باریک وکوچیکه تصلا حسش نمیکنی واینکه متناسب با اندازه واژنتون میتونید کوتاهش ...

گشتا جون سلام.من میخوام امسال کنکور تجربی بدم برای دندان پزشکی اگر اشکال نداره میشه ب سوالام جواب بدی؟در حال حاضر دارم دانشجوی یک رشته علوم انسانی هستم ولی اصلا کار نیست برای رشته های انسانی میخوام شروع کنم از پایه تجربی بخونم چون واقعااااا دلم میخواد یک شعل خوب داشته باشم.عزیزم شما روزی چند ساعت برای کنکور میخوندی؟باچه ترازی قبول شدی؟درسای دانشگاه چطوریه خیلی سخته؟تمام هفته باید یونی باشبم؟

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

مرسی عزیزم بابت تاپیکت

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بابت تاپیکت

خواهش ميكنم عزيزم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کاپ بعلت فضایی که ایجاد میکنه و گردش هوا محیط مناسبی برای باکتریهاست و درصد بیشتری امکان شوک سمی دار ...

توي اينهمه نظراتي كه ديدم، يه همچين چيزي نشنيدم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
گشتا جون سلام.من میخوام امسال کنکور تجربی بدم برای دندان پزشکی اگر اشکال نداره میشه ب سوالام جواب بد ...

سلام

عزیزم من خیلی سال پیش کنکور دادم

همه چی عوض شده الان

پایه درسی من خیلی خوب بود و سال کنکور روزی حدود پنج شش ساعت میخوندم

دانشگاه هم از پزشکی راحتتره

اما باز هم رشته سخت وپر استرسیه

پنج شنبه وجمعه ها تعطیلیم

البته معمولا پنج شنبه صبح یه دونه کلاس تئوری داریم

واینکه توجه داشته باش که بازار کار پزشکی ودندون مثل قبل پر رونق نیس اصلا وتا چند سال بعد که شما فارغ التحصیل بشی معلوم نیس اوضاع چه جوری باشه

اینا ر‌و بررسی کن بعد تصمیم بگیر

میانگین تراز قلم چیم حدود هفت هزار وسیصد بود فکر کنم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
چون نظر نبود...نتیجه تحقیقات دانشگاه کلودبرنارد فرانسه است.

من خیلیییی در موردش سرچ کردم

از دو تا پزشک متخصص زنان هم پرسیدم قبل از اینکه بخرم

همه تایید کردن

میشه لطف کنید لینک مقاله مربوط به این تحقیق رو برام بذارید؟

https://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2018/04/new-toxic-shock-study-touts-bad-tampon-advice-exp ...

مرسی عزیزم

خودم سرچ کردم

خوندمش

نویسنده مقاله استفاده از کاپ ها رو رد نکرده

توصیه کرده که از دوتا کاپ استفاده بشه که بتونیم بین استفاده ضدعفونیشون بکنیم واینکه از کاپ های سایز کوچیک استفاده کنیم که امکان عبور هوا رو فراهم کنه

من این دو تا نکته رو نمیدونستم

با راهنمایی شما متوجه شدم

ممنونم💝

مرسی عزیزم خودم سرچ کردم خوندمش نویسنده مقاله استفاده از کاپ ها رو رد نکرده توصیه کرده که از دوت ...

خواهش... بله طبیعتا با توجه به تامپون درصد بالاتری داره...در کل من فکر کنم استفاده گاهی و در مواقع لزومش خیلیم خوبه

سلام عزیزم من خیلی سال پیش کنکور دادم همه چی عوض شده الان پایه درسی من خیلی خوب بود و سال کنکور ر ...

ممنونم از اطلاعاتت عزیزم راستش من فقط ب خاطر درامد میحوام رشته تحصیلیجو عوض کنم و برام مهمه حالا که از علاقه ام میگذرم حدااقل بازدهی مالیدخوبی داشته باشه ولی با توجه ب حرف شما که گفتی بازارشون مثه سابق نیست یکم مایوس شدم.شما تو شاخه های پزشکی چی رو پیشنهاد میدی؟

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
اره من موقع خواب دردسر دارم. حتما باید ملافه چند لا بندازم از آخرم نم میدم  اخه روز دوم خیییلی ...

عزیزم منم این مشکلو داشتم خدادخیرش بده یه نفر خدا خیرش بده بهم گفت اینکارو بکنم

یه دونه یا دوتا دستمالو تا کن تو کوچیک بشه بهد بذار پشتت ببخشید واضح میگم🙈 ولی بین با سن . بعد دیگه راحتی وقتی هم میخوابی اون دستمال خیس میشه و نم نمیده