2777
2789
عنوان

كسي از كاپ قائدگي استفاده ميكنه اينجا،،، بيايد براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 134 پست

مشکل من برای نخریدنش فقط این بود که حجم خونریزی من خیلی زیاده. در طی سه روز تقریبا پانزده تا پد استفاده میکنم. میترسم برای من جواب نده.

هر چند حاضرم با کاپ، پد هم بذارم که مطمئن بشم.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند وقته میخوام بخرم. 

الان قیمتش چند شده؟ 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
دخترا نمیتونن استفاده کنن؟؟

اگه باكرگي براشون مهم باشه، نه نميشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من چند وقته میخوام بخرم.  الان قیمتش چند شده؟

٢٨٠ تومن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مشکل من برای نخریدنش فقط این بود که حجم خونریزی من خیلی زیاده. در طی سه روز تقریبا پانزده تا پد استف ...

خودم هر دو ساعت تخليه اش ميكنم روزاي دوم و سوم،،، اما اول و آخراش هر ٦ تا ٩ ساعت يكبار

جلوی بوی blood رو هم میگیره؟ از بوش متنفرم

هيچ بويي حس نميكني، وقتي گفتم مثل روزاي عاديه، يكيش همون بود، هيچ خوني نميبيني، مگر موقعي كه بخواي تخليه اش كني

جلوی بوی blood رو هم میگیره؟ از بوش متنفرم

جریان چیه چرا فقط خون رو انگلیسی میگی؟🤔

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
هيچ بويي حس نميكني، وقتي گفتم مثل روزاي عاديه، يكيش همون بود، هيچ خوني نميبيني، مگر موقعي كه بخواي ت ...

عالیه حتما میخرمش

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد