2777
2789

خواب دیدم یه صدای وحشتناکی اومدو زمین به شدت لرزید من فقط جیغ میزدم از ترس, همه جا خراب شد من موندم زیر آوار نفسم بالا نمیومد درد بدی داشتم نمیتونستم تکون بخورم.... خیلی حس بدی بود... ترس از مرگ وجودمو پر کرده بود فقط توی دلم میگفتم خدایا به بچه‌هام رحم کن....

یعنی تعبیرش چی میتونه باشه؟

بدترین خوابی که دیدید چی بوده؟تعبیر شده؟

من هر شب هرررشب کابوس میبینم

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابهای وحشتناک زیاد دیدم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خواب دیدم یک مردخیلییییییییی قدبلندلاغرسیاه روملاقی خونه مونه وای چقدروحشتناک بودموقع اذان صبح بودهمونجاازترس پریدم ازخواب که دیدم صدای دزدگیرماشین میاددوچرخه پسرمودزدیدن بردن

دیدم مردم و پدر مادر برادرم خیلی گریه میکنن خودشونو میکشتن من بودم کنارشون میگفتم من نرفتم نمردم .منو میدیدن ولی صدامو نمیشنیدن منو نمیفهمیدن فقط نگا میکردن.

بعد یه ادمی اومد منو برد تو یه قفس گذاشت گفت تا فردا بشه خدا ب حساب کتابت برسه 

من اونقدر تو خواب گریه کردم که تمام بالشم خیس بود

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

خواب دیدم یه دختر به دنیا اوردم طبیعی اما اندازه یه دختر شش ماهه بود داشتم سکته میکردم که چرا انقدگندس

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

من خواب دیدم پشت یه در چوبی قدیمی نشستم مامان و بابام و برادرم از درز بالای در من رو نگاه می کنند به من میگن خدا رحمتت کنه به ساعت کنار در نگاه می کنم میبینم ده دقیقه ست مرده ام و اون در چوبی سنگ قبرم هست و خانواده م پیر و شکسته اومدن سر مزارم بهشون میگم چرا اینقدر پیر شدین میگن از مرگم 40ساله گذشته میگم نه من فقط ده دقیقه ست مرده ام 

خلاصه وحشتناک بود مو به مو یادمه 18 سالم بود دیدمش بیست ساله گذشته ولی هنوز موز مورم میشه