2777
2789
عنوان

وحشتناک ترین خوابی که دیدید چی بوده..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 39 پست

هم یبار خواب دیدم یه چیزی بود شبیه مجسمه بوداها بود بهم القا میشد جن هست همش منو تسخیر میکرد من چشمام باز میکردم میدیدم اطرافم رو و دخترم رو داره بازی میکنه واقعا ولی اون دوباره منو مجبور به خواب میکرد صداهارو میشنیدم ولی نمیتونستم حرف بزنم.تکون نمیتونستم بخورم.یادم اومد ذکر یا علی میترسوندش تو مغزم چند بار گفتم یا علی مدد تا رها شدم

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم یبار خواب دیدم یه چیزی بود شبیه مجسمه بوداها بود بهم القا میشد جن هست همش منو تسخیر میکرد من چشما ...

منم چندباراینجوری شدم کنارشوهرم بودم حالم بدشدبودداشتم خفه میشودم ولی شوهرم اصلان نفهمیده بود

منم  یه بار خواب دیدم مردم فقط خواهرم میتونه روح منو ببینه بهش التماس میکردم میگفتم تورو خدا مواظب بچه‌ها ی منم باش... هروقت دور هم جمع شدین بچه‌ها ی منم یادتون نره....

این خوابه که خیلی با حال بوده    

نه بابااخه من یه پسر دوساله دارم توخواب به خودم میگفتم چرا من دوباره بچه دارشدم الان من چه جوری این دوتارو نگه دارم راستی دیشب این خواب رو دیدم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
منم چندباراینجوری شدم کنارشوهرم بودم حالم بدشدبودداشتم خفه میشودم ولی شوهرم اصلان نفهمیده بود

فکر کنم بهش میگن بختک.... میگن بختک افتاده روت... یه همچین چیزی