2777
2789
عنوان

خواهرشوهر خسیس😒😒

836 بازدید | 32 پست

سلام دو روز پیش خواهرشوهرم اومد خونه باباش بعد من دعوتش کردم ولی گفتم زشته بذار همه رو دعوت کنم پدرشوهرم وزنش ودوتا خواهر شوهرامو دعوت کردم ولی اون شب فقط به خواهرش گفت بیا شام خونمون اینقد بدم اومد ازش اصلا کلن من با این خواهرشوهرم مشکل دارم از روزی که ازدواج کردم تا الان اخلاقش گنده میخوام تلافی کنم دفه بعد چکار کنم😕

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال خواهر شعورشه

بیخیالشم اصلا بشون فکر نمیکنم ولی اومد ناهار خونمون ولی شام فقط خواهرشو جلو من دعوت کرد😒

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
خوب توهم دیگه دعوت نکن

نه دیگه دعوت نمیکنم بخوام دعوت کنم مثل اون یه نفرو دعوت میکنم☺

بیخیالشم اصلا بشون فکر نمیکنم ولی اومد ناهار خونمون ولی شام فقط خواهرشو جلو من دعوت کرد😒

عزیزم تو کاری که باید میکردی رو کردی

شعورتو نشون دادی

دعوت کردی

احترام کردی

اونم همین کارو کرد

شعورشو نشون داد

تو انقدر خوب باشش که اون خجالتش بیاد

تو هم جلو اون یکی دیگه رو دعوت کن تلافی میشه😒

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
من متوجه نشدم چی شد؟

دوتا خواهرشوهرامو دعوت کردم بعد بعد ناهار قرار بود شام بریم خونه خواهرشوهرم ولی اون فقط به خواهرش گفت بیا ما رو دعوت نکرد

شایدم حوصله نداشته یا پول کافی برای خرید

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

به همسرت زشتی این کارش رو بگو تا دفعه بعد پشتت باشه که دیگه خواهرشو دعوت نکنید. اگه بعدا حرفش شد و مثلا اون یکی گفت چرا فلانی رو نگفتی؟ بگو بحث خوردن نیست ما مونده یه لقمه غذا نیستیم ولی وقتی من دعوتش میکنم و بعد شام فقط شمارو دعوت میکنه این یعنی توهین علنی به ما و اینکه خوشش نمیاد با ما رفت و آمد داشته باشه

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
عزیزم تو کاری که باید میکردی رو کردی شعورتو نشون دادی دعوت کردی احترام کردی اونم همین کارو کرد ...

نه بابا این خجالت نمیکشه