2777
2789

من 20 سالمه ولی هنوز برای بیرون رفتن باید عذاب بکشم چون مامانم نمی زاره....از این بد تر هر کاری که خودش نتونسته انجام بده تو جوونی رو وظیفه ی من می دونه انجام بدم.....مثلا خودش هم سن من بوده رفته ازدواج کرد و به عشقش رسیده حالا به من میگه نه تو باید فقط درس بخونی پزشکی تهران....من شدم اسباب بازیششش ...خودش حال کرده و بد بخت شده می خواد مثلا به من کمک کنهههه در حالی که من داغونمممممممم داغون شدم از نظر روحیییی...هیچ دلخوشی ندارممم ...چند بارم به خودکشی فک کردمااا ولی بازم می ترسممم دعا کنین سریعتر بمیرممم چون می دونم من با این مامانی که دارم یه روز خوش نخواهم داشت وتا جووونی من و تباه نکنه دس از سرم بر نمی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان دانشجویی؟

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "

ازدواج نکنی درستو بخونی که به نفع خودته

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

واااای خدا بعنوان ی دختر جوون حق داری خوش بگذرونی ولی به قول معروف تو مو میبینیو مامانت پیچش مو. اگه مخ پزشکیو داری بشین بخون مطمئن باش بری دانشگاه دیگه دست از سرت بر میداره اونجوری هم جوونی میکنی هم 10 15 سال دیگه افسوس نمیخوری

خیلی خلاصه گفتی اینی هم ک گفتی ک برات خیلی خوبه ک دانشگاه بری  حالا من بده پزشک بشی

وقتییی نمی تونممم چییی می دونین چقدر تو تجربی سخته پزشک شدنننن؟!و لین که من امسال می تونستم دامپزشکی بخونم که نگذاشت

من با اینک فرزانگان درس میخوندم، همه تشویق میکردن پزشکی بخونم .ولی نخوندم 

چون علاقه نداشتم 

الان عاشق رشته مم 

هر رشته ای ک فک میکنی موفقی بروووو 

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
من با اینک فرزانگان درس میخوندم، همه تشویق میکردن پزشکی بخونم .ولی نخوندم  چون علاقه نداشتم&nb ...

مامانم نمی ذاره اخهه کل زندگیم مامانم تصمیم گرفته واسم این که چی بخونم کجا برم چی کار کنم چی کار نکنم