2777
2789
عنوان

زیبایی دوچندان برای عید با این روش

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 31 پست

دوستان عزیزم علاوه بر انجام خدمات آموزش هم داریم

که الان یه گروه رفع اشکال و پاسخ به سوالات تتو کاران داریم با ۳هزار ممبر 

دوست داشتین ایدی بدین ادتون کنم

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محل کارم سمت دانشگاه علم و صنعت هست...........حتما بهتون خبر میدم..............خیلی خیلی ممنون عز ...

موفق باشین عزیزم🙏🏼🙏🏼

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز
ابرو را میشه نازک میکرو کرد؟.......

بله چراکه نه

عکس ابروتونو بفرستین تل. گ. راا م. تا بهتر راهنماییتون کنم

@Nik_tt

من همین خدمات رو. بالاشهر ۷۰۰انجام میدادم الان که شرقم قیمتارو کم کردم و نوبت دهی رو از الان شروع کردیم

بله چراکه نه عکس ابروتونو بفرستین تل. گ. راا م. تا بهتر راهنماییتون کنم @Nik_tt

تا ساعت پنج نمیتونم چون تل گرام روی گوشیمه و من الان با سیستم توی محل کارم هستم...........حتما براتون میفرستم...........من ابروهام را مدتهاست با مداد میکشم و در واقع نصفه است........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
تا ساعت پنج نمیتونم چون تل گرام روی گوشیمه و من الان با سیستم توی محل کارم هستم...........حتما براتو ...

هر وقت مقدور بود واست بفرست عزیزم

خیلی از تتو کاران از مواد ارزون و نامرغوب استفاده میکنن که سرب بالایی داره و صدمات جبران ناپذیری به بدن فرد وارد میشه 

ولی با ارنگهای اورجینال شناسنامه و بارکد دارمن خیالتون راحت که در زمان انجام کار بشما نشون میدم و تو نت بزنین و اگاهی پیدا کنین😊

یه سوال دارم دلیل اینکه کارای زیبائی تو ایران یکم مشخص تر هست چیه. مدلا و معروفای خارجی همه کار کردن. خودشون تو پیجاشون حتی اسم فرد و مرکزی که کاری رو واسشون انجام داده نوشتن ولی طبیعیه رو صورتشون.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
یه سوال دارم دلیل اینکه کارای زیبائی تو ایران یکم مشخص تر هست چیه. مدلا و معروفای خارجی همه کار کردن ...

عزیزم سبکای جدید به اسم بلیدینگ شیدینگ پ میکروساینیگ روشهای جدیدی هستن که هالیوودی ها هم انجام میدن

من این تاپیکو حذف نمیکنم 

شماهم به علاقه مندیاتون اضافه کنین تاهروقت خواستین بتونین وقت بگیرین و از خدمات استفاده کنین

اینم شمارم جهت مشاوره

۳۹۷۴ ۷۶۶ ۰۹۰۲