2777
2789
عنوان

زیبایی دوچندان برای عید با این روش

647 بازدید | 31 پست

سلام خانمهای عزیز

بنده مدرس آکادمی نیکو

(مدرس میکروپیگمنتیشن-میکروبلیدینگ-فیبروز)هستم

که آموزش و خدمات میکروپیگمنتیشن انجام میدم

با مواد اورجینال و شناسنامه دار امریکایی که تونت بزنین توضیحات رنگ و اصل بودنش واستون میاد بالا

درخدمت نی نی سایتی های عزیز هستم برای انجام خدمات

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

ما خدماتمون شامل شیدینگ ابرو میکروساینینگ بلیدینگ هاشور خط چشم بن مژه رژ لب خط لب ...

که نمونه کار صمیمه میکنم

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.......قیمت هم لطف میکنی بگی عزیزم؟...........و اینکه کدوم سمت تهران هستین؟

عزیزم ما بمناسب نزدیک شدن به عید آف گذاشتیم 

و شده ۱۸۰تومن 

من شرقم نارمک

قیمتاشم بگید 

هاشور رژ لب ۱۸۰

بن مژه و خط چشم ۱۵۰

تو بارداری ممنوعه?

ماه های اول اره 

ولی ماه اخر خیر

عزیزم ما بمناسب نزدیک شدن به عید آف گذاشتیم  و شده ۱۸۰تومن  من شرقم نارمک

یه سوال دیگه هم بپرسم؟..........میکرو ابرو چقدر زمان میبره؟...........میخوام ببینم میتونم بیام ؟...............زمانم را تنظیم کنم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
یه سوال دیگه هم بپرسم؟..........میکرو ابرو چقدر زمان میبره؟...........میخوام ببینم میتونم بیام ؟.... ...

عزیزم معمولا یک ساعت تا یک ساعتو نیم

کدوم سمت هستین شما