2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا من روزی که رفتم برا زایمان هیچ کس باور نمیکرد همه بهم میگفتن زایو مانکن ندیده بودیم. بچم که به دنیا اومد 3500 بود با قد 52 بعد اونای دیگه که از شدت درشتی شکم نفس نمیتونستن بکشن 2600 یا 2800 بودن اکثرا

حالا بر عکس بقیه بنظر من ربط داره من اصلا شکم نداشتم بچم 2600 دنیا اومد همزمان با جاریم باردار بودیم اون اینقدر شکمش بزرگ بود که میگفتی همین الان شکمش پاره  بشه بچه بیوفته بیرون از سنگینی پایین اومده بود بچه اون 4900 بود

تا ۷ماهگی هیچکس نمیدونست حاملم وزنش ۳۹۰۰

منم 7 ماهه باردار بودم رفتیم شمال بادخواهر شوهرم تو پلاژ بودیم من یه پیراهن حریر تنم بود یهو یه خانومه اومد گفت بارداری گفتم بله گفت با خواهرم شرط بستیم خواهرم گفته بارداره از راه رفتنش معلومه من گفتم نه 😄😄