2777
2789

همین چن دیقه پیش ی خانومی اومد خونمون اشنا بود بعد هی نگام میکرد و ب مامانم میگف پس دختر بزرگت کو مامانم گف همینه دیگ بعد خانومه گف اع من بچه بود ک دیدمت خیلی سفیدو خوشگل وبانمک بودی پس چرا الان اینقد پوستت سیاهو تیره شده...😢بخدا اونقدم ک گف من سیاه نیستم ...خدا چرا اینقد منو زشت کرده ک اینجور بگن اخه 😭😭😭😭😭حالم گرفته شد جلو مامانم خجالت کشیدمممم خیلییییی ،خاک تو سرم اصن چرا من نامزد کردم با این قیافم اونم فردا پس فردا پیش خودش نگه چ زشته و سیاهه ،فک و فامیلاش نگن نگا رفته چ دختر زشتی گرفته😭😭😭😭اخه چرا من اینطوریم😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سبزه ام اتفاقا خیلی پوست سبزه از سفید جذابتره لکه ها و جوش ها روی پوست تیره دیده نمیشه عالیه تازه هیچوقت افتاب سوخته هم نمیشی یه رنگهای خاصی هم بهت میاد ارایش هم که دیگه نگم عااالی میشه روپوست تیره

واقعا برای اون خانم و امثال ایشون متاسفم.

مشکل ظاهر شما نیست. شعور ایشونه.

منم یه مشکل پوستی دارم که بخاطرش ناخنام تقریبا دفرمه شدن و یه جورایی ناخن ندارم. هر جاااا میرم میپرسن با لحن بد.

با چندش

با یه جور خدایا شکرت من مثل این نیستم پنهان در کلامشون.

چقدررررر بیشعورن بعضیا

عزیزم‌خودتو دوست داشته باش

ارزش تو‌به رنگ پوست و زیباییت نیست

ارزشت به شخصیتته به قلبت که مطمئنم خیلی مهربونه

خودتو کم نبین هیچوقت چون خدا عاشقته