همین چن دیقه پیش ی خانومی اومد خونمون اشنا بود بعد هی نگام میکرد و ب مامانم میگف پس دختر بزرگت کو مامانم گف همینه دیگ بعد خانومه گف اع من بچه بود ک دیدمت خیلی سفیدو خوشگل وبانمک بودی پس چرا الان اینقد پوستت سیاهو تیره شده...😢بخدا اونقدم ک گف من سیاه نیستم ...خدا چرا اینقد منو زشت کرده ک اینجور بگن اخه 😭😭😭😭😭حالم گرفته شد جلو مامانم خجالت کشیدمممم خیلییییی ،خاک تو سرم اصن چرا من نامزد کردم با این قیافم اونم فردا پس فردا پیش خودش نگه چ زشته و سیاهه ،فک و فامیلاش نگن نگا رفته چ دختر زشتی گرفته😭😭😭😭اخه چرا من اینطوریم😢😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم سبزه ام اتفاقا خیلی پوست سبزه از سفید جذابتره لکه ها و جوش ها روی پوست تیره دیده نمیشه عالیه تازه هیچوقت افتاب سوخته هم نمیشی یه رنگهای خاصی هم بهت میاد ارایش هم که دیگه نگم عااالی میشه روپوست تیره