2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم و دلم گرفت بخاطر پوستم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 44 پست

عزیزم معیار زیبایی تو شهرها و شهرستانها و روستاها متفاوته 

حتی تو طبقات مختلف جامعه هم متفاوته

اگه از همین خانم بپرسی کی خوشگله شاید کسی رو بهت نشون بده که از نظر شما اصلا زیبا نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مثل من مامانم خیلی سفیده من گندمیم هرمی منو میبینه میگه وای چرا دخترت بهت نیومده حالا جالبیش اینه به قول مامانم من همسن تو بودم خیلی نصف زیبایی تو رو نداشتم  عروسی کردم اینا زیبایم صد برابر شد تو به سن من برسی از من جلوتر میزنی ولی خب دیگه چه میشه کرد بابای من سبزه اس بخاطر همین من رنگ پوستم اینطور شد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
مطمئنا براي نامزدت جذابي كه انتخابت كرده گلم . از الان هم بهت شديدا نصيحت نيكنم هميشه اعتماد به نفس ...

اون میگ تو زیباترین دختر فامیلو دنیایی و هربار ک اینو میگ بیشتر خجالت میکشم و همش حس میکنم مسخره میکنه اخه دختر خوشگل کم نداریم تو فامیل😔

واااا من ی دوست دارم سبزس انقدر رنگ پوستش جذابش کرده که حد نداره سریعم ازدواج کرد انقدر خاطر خواه داشت الان همه میرن افتاب میگیرن دیگه این حرفا مال دوره قاجاره

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند
عزیزم مثل من مامانم خیلی سفیده من گندمیم هرمی منو میبینه میگه وای چرا دخترت بهت نیومده حالا جالبیش ا ...

منم مامان و بابا و خواهرم هر سه سفید و بور هستن 😔شانس فقط من اینجورم اگ ته چهره باهاشون نداشتم حتما میرفتم سراغ ننه بابا واقعیم😂

اون میگ تو زیباترین دختر فامیلو دنیایی و هربار ک اینو میگ بیشتر خجالت میکشم و همش حس میکنم مسخره میک ...

متاسفانه گلم اعتماد به نفست پايينه و بايد حتما روش كار كني وگرنه بعدها ممكنه باعث بشي نامزدت هم ديدش نسبت بهت عوض بشه

منم مامان و بابا و خواهرم هر سه سفید و بور هستن 😔شانس فقط من اینجورم اگ ته چهره باهاشون نداشتم حتما ...

😂😂😂😂😂 شاید از اون دسته هایی ک ازدواج کنی پوستت روشن بشه اخه ما اینجا اینطوریم هم دختر عمه هام هم دختر عموهام و هم خاله ام اینطور بود 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

عزیزمممم الان تاپیکت رو دیدم من پوستم متوسطه نه سبزه  نه سفید اما کلی جوش وجای جوش دارم که کلی هم به خاطرش قرص خوردم ودارو تایکم بهترشد هرجا میرفتمم ادماییی هستن بیشعور که بگن وای چقد حیف که اینقدر جوش داری واینا یا اینکه بودن عده ای بگن حیف چشم وابروت  که به پوستت نمیاد چه اشنا چه غریبه اینجور ادما شعور وفهم ندارن که نیازی نیس چیزی رو به چشم بیارن گاهی هم دوست عزیز از روی حسودی وکمبود وعقده اینجوری میگن پس اصلا توجه نکن

عزیزمممم الان تاپیکت رو دیدم من پوستم متوسطه نه سبزه  نه سفید اما کلی جوش وجای جوش دارم که کلی ...

اره واقعا هیچی از شعور حالیشون نیس ازشونم بپرسی میگن من فقط نظرمو گفتم و ب دل نگیر نمیدونن همین نظرشون چقد باعث میشه از خودمون بدمون بیاد ...مرسی دوستم حتما دیگ سعی میکنم توجه نکنم 😘😘😘😘😘😘😘

اره واقعا هیچی از شعور حالیشون نیس ازشونم بپرسی میگن من فقط نظرمو گفتم و ب دل نگیر نمیدونن همین نظرش ...

قربونت گلم این ادما ادمای بی هدف ومریضن مثلا تو یک جمع یه دقه زوم میکنن رو یکی میپرسن فلانی چرا اینقدر چاق شدی یا چرا لاغر شدی الان میپرسی که مثلا چی بشه اون چی جوابت رو بده خداییش این ادما کم دارن من هروقت ازم میپرسن فقط به دوچیز فکرمیکنم اینکه دونستن این موضوع چه ربطی بهش داره خودش مثلا خیلی خوبی 

دوم اینکه چقدر سطح سواد وبرخورد اجتماعی پایین وچیپی داره

قربونت گلم این ادما ادمای بی هدف ومریضن مثلا تو یک جمع یه دقه زوم میکنن رو یکی میپرسن فلانی چرا اینق ...

دقیقاااا همیشه همچین حرفاییو ادمای بی سواد و بی هدف واقعا میشنوم کاملا درست گفتی عزیزم🌹🌷