همین چن دیقه پیش ی خانومی اومد خونمون اشنا بود بعد هی نگام میکرد و ب مامانم میگف پس دختر بزرگت کو مامانم گف همینه دیگ بعد خانومه گف اع من بچه بود ک دیدمت خیلی سفیدو خوشگل وبانمک بودی پس چرا الان اینقد پوستت سیاهو تیره شده...😢بخدا اونقدم ک گف من سیاه نیستم ...خدا چرا اینقد منو زشت کرده ک اینجور بگن اخه 😭😭😭😭😭حالم گرفته شد جلو مامانم خجالت کشیدمممم خیلییییی ،خاک تو سرم اصن چرا من نامزد کردم با این قیافم اونم فردا پس فردا پیش خودش نگه چ زشته و سیاهه ،فک و فامیلاش نگن نگا رفته چ دختر زشتی گرفته😭😭😭😭اخه چرا من اینطوریم😢😢😢😢
سلامت باشی عزیزم ارزش خودتو بدون گلم نذار کسی با این حرفا حالت روبد کنه بعضی ادما به دنیا اومدن که هر حرفی به دهنشون میاد بگن بدون فکر تو قشنگترینی من مطمئنم❤❤❤😘😘😘
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم اعتماد به نفس داشته باشه......بخدا من کسی رو میشناسم که بیست دفعه زیر تیغ جراحی رفته و با ژل و بوتاکس اینا چهرشو درست کرده ولی چنان اعتماد به نفسی داره هی میگه من الهه ی زیباییم ( بخدا ببینیش زیادم جالب نشده )......... هیچکس زشت نیست هرکس زیبایی های خودشو داره .........اعتماد به نفس داشته باش
زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم رنگ پوست مهم نیست یه دوره برو پاکسازی انجام بده پوستت شفاش شه ببین چقد روحیه ات عوض میشه کاره اون خانم اصلا درست نبوده ولی چیکار میشه کرد ادم بی فرهنگ همه جا پیدا میشه کاریشم نمیشه کرد ما که نباید مطابق میله بقیه باشیم شاد باش و از زندگیت لذت ببر ببین خودت چطوری راحت تری اصلا هم به این جور ادما که کم هم نیستن بها نده مطمئن باش همسرت تو رو همین جوری پسندیده منم گندمیه پوستم سال78 ازدواج کردم تا حالا همسرم حتی یه بار منو با کسی مقایسه نکرده و همیشه میگه زیباترین زن دنیام در حالیکه قیافه خیلی معمولی دارم موفق باشی