2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم و دلم گرفت بخاطر پوستم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم مرسی بخاطر حرف قشنگت💛

سلامت باشی عزیزم ارزش خودتو بدون گلم نذار کسی با این حرفا حالت رو‌بد کنه بعضی ادما به دنیا اومدن که هر حرفی به دهنشون میاد بگن بدون فکر تو قشنگترینی من مطمئنم❤❤❤😘😘😘

میگفتی بختم که سفیده  اصل کارم اونه 

بقیش فرمالیته س 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم خیلی حرفت ارومم کرد 😍

عزیزم اعتماد به نفس داشته باشه......بخدا من کسی رو میشناسم که بیست دفعه زیر تیغ جراحی رفته و با ژل و بوتاکس اینا چهرشو درست کرده ولی چنان اعتماد به نفسی داره هی میگه من الهه ی زیباییم ( بخدا ببینیش زیادم جالب نشده )......... هیچکس زشت نیست هرکس زیبایی های خودشو داره .........اعتماد به نفس داشته باش

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

به این خوشگلی 

اون چشاش مشکل داشته 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

عزیزم رنگ پوست مهم نیست یه دوره برو پاکسازی انجام بده پوستت شفاش شه ببین چقد روحیه ات عوض میشه کاره اون خانم اصلا درست نبوده ولی چیکار میشه کرد ادم بی فرهنگ همه جا پیدا میشه کاریشم نمیشه کرد ما که نباید مطابق میله بقیه باشیم شاد باش و از زندگیت لذت ببر ببین خودت چطوری راحت تری اصلا هم به این جور ادما که کم هم نیستن بها نده مطمئن باش همسرت تو رو همین جوری پسندیده منم گندمیه پوستم سال78 ازدواج کردم تا حالا همسرم حتی یه بار منو با کسی مقایسه نکرده و همیشه میگه زیباترین زن دنیام در حالیکه قیافه خیلی معمولی دارم موفق باشی