2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 140565 بازدید | 1758 پست
منم این مشکلو دارم و همسرمو دوس ندارم عقدیم ولی اون منو دوس داره به نظرت چیکار کنم😔😔

واضحه خواهرم اشتباه من رو نکنید از همین الان کاری که دلتون میگه رو بکنید جدا شید

روز عقد بهم گفت دوست ندارم به پدرش گفتم گفت آبرومون رو بخر امروز آخه ما اینجا بحث عرف عشایری هست زود حرف در میارن پشت دختر منظورمو میفهمید دیگه

خلاصه گفتن عشق بعد از ازدواج میاد. ازدواجمون خیلی سنتی بود از عقد تا عروسی ۱۴ روز بود ۴ سال زندگی منو دوست نداشت یکسال اول خو مثل خواهر برادر که نه مثل غریبه بودیم منظورم دیگه میدونید چیه الانم ۲ دوساله جدا از هم زندگی میکنیم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

,ببخشید چقد خود خواهین وقتی همسرتون دوستون نداره چرا طلاقش نمیدین هم شما ارامش پیدا کنین هم همسرتون؟ ...

اول پستامو کامل بخونید بعد قضاوت کنید

من خودخواه نیستم پدرش میگه برو زن بگیر یعنی هوو بیار سرش تا حالش بیاد سر جاش ولی من نمیخام

همسرم مشکل از کودکی داره و نمیخاد بیاد روانشناس و مشاوره

از قضا دوتا داییاش مشاورن دوتاشون میگن خواهرزادمون به مشاوره هم راضی نیست

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

۳۸ خیلی جوون بود

خدا رحمتش کنه 💔

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

میخوام سعی کنم بهش بی توجه باشم.تو خونه همیشه ب ظاهرم میرسم ب خودمم میرسم .ولی اون مثل غریبه باهام ر ...

خیلی بیش از حد حساس و بددل نبودی ؟ دوست ندارم و این حرفا بهانه ست شایداز همین گیردادنات  خسته شده 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اول پستامو کامل بخونید بعد قضاوت کنیدمن خودخواه نیستم پدرش میگه برو زن بگیر یعنی هوو بیار سرش تا حال ...

پیک می 

خودت رو دوست داشته باش 

به نحو احسنت کار کن پول دربیار 

ب خودت برس 

همسرت رو ندید بگیر 

به اینکه دوستت نداره زوم نکن 

goftino.com/c/fFu3I7

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

پس یه کاری بهت میگم  حتما انجام بده

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی عزیزم 

نزار زندگیت از هم بپاشه، آسیب طلاق خیلی زیاده وبیشتر متوجه خانومهاست

شما یه سری ترفند یاد میگیری و همسرت میبینه همون خانومی هستی که آرزوشو داشته

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

اونم شوهرش گذاشته بود خونه‌ی پدرش نمیومد دنبالش

بایه بچه، الان عاشق هم هستن 

میگه بایه پیامک که زدم بهش فوری اومد دنبالم

حتما برو وزندگیتو نجات بده، 

میتونی دوره ی مخصوص آقایون برای همسرت بگیری 

اونم  شرکت کنه 

کلی زندگیتون شیرین میشه ان شاء الله 

میمونم ببینم جواب مشاور چی میشه اگر جواب نداد همینکارو میکنم

ول نکنی از خونه بری. زندگیتو بکن. خودتو مشغول کار و درس و کلاس کن. به خودت برس. یکم سنگین باهاش رفتار کن. فعلا اونجا خونه توعه. حق نداره بهت بگه برو. اگه واقعا قصدش جداییه چرا تو بری. خودش بره برای طلاق اقدام کنه

من بهش التماس کردم گفتم باور نمیکنم گفتم نمیتونم بدون تو زندکی کنم گفتم دلم میخواد بمیرمممممممم ولی ...

یکم عزت نفس داشته باش غرورتو برای کی دازی خردمیکنی؟ مرد اگر نخواد اگر عاشق نباشه اون زندگی در واقع اون جهنم پچیزی ارزش نداره یکم خودتونو دوس داشته باشید عشق یکطرفه هیچوقت نتیجه نداده و بالاخزه دیر یا زود میفهمی‌باید بری ولی با روح خسته و دل شکسته و فرسوده تحمل درد جدایی اسون نیست ولی می ارزه با گذشت زمان کمرنگ میشه که هیچ حتی میفهمی اای بابا چه خلی بودا عاشق این بودم و خودمو براش میکشتم کوچیک میکردم 

رهاش کن