2777
2789

آره من کابرگولین میخورم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چه قدر گفتم دارو بده دارو نداد گفت ۱۵ تا بالاست خودش خوب میشه بعد چن ماه نرمال شد پرولاکتینم،ولی هنوز ترشح از سینه دارم کلی سنو انجام دادم گفت همه چی سالمه سینه هامم سالمه

کابرگولین داده ولی یه دونه هم نخوردم.میترسم

واسه چی بترسی

ترس نداره که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ن بخور حتما منم خوردم مشکلی پیش نمیاد خیلیم خوبه چنده پرولاکتینت؟اگه نخوری وپروت بره بالا دور از جون ...

43تا از حد نرمالش بالا.من سینه ام فیبرو کیستیک و از دادم متوجه شدم.دارو چی خوردین

من هر چه قدر گفتم دارو بده دارو نداد گفت ۱۵ تا بالاست خودش خوب میشه بعد چن ماه نرمال شد پرولاکتینم،و ...

سونو ربطی به پرولاکتین نداره

دکترتو عوض کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هر چه قدر گفتم دارو بده دارو نداد گفت ۱۵ تا بالاست خودش خوب میشه بعد چن ماه نرمال شد پرولاکتینم،و ...

منم فقط نوک سینه هام یکم سفید میشه ترشح انچنانی ندارم.ولی درد دارم.سونو هم خوب بود

خیلی عوارص داره من تو نت سرچ کردم.واسه همین گفتم برم متخصص غدد ببینم چی میگه

اگه به نت بود من الان مرده بودم 😂😂

کلا خیلی اغراق شدست

بخور،چاره ی دیگه ای نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40