2777
2789
عنوان

با دخالت من زندگی دوستم تباه شد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 6174 بازدید | 146 پست
مطمئن باش تصمیم آنی نبوده به این راحتی ادم‌نمیتونه خودشو بکشه یه وقت دیگه جای خلوت پیدا میکرد کارشو ...

اصلا این که میدونست زنش طلاق بگیر نیست.چرا این کارو کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا چیزی بهم نگفته. از طرفی هم میگه من همیشه وقتی علیرضا شبکاربود میرفتم پیش مامانم.این بارم مث ...

پس چرا عذاب وجدان داری شاید تو دعوا حرفایی بهم گفتن مرده فشار اومده بهش یا هر چیزه دیگه ای شاید در اثر مواد توهم زده بوده خدا بیامرزه 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
پس خدا صبر بده به دوستت و باقي خب ي مرد بالغ و خودكشي

یه سر به امار خودکشی جهانی بزنید نظرتون عوض میشه سالانه ۱۷ درصد از اقایون بالای ۳۰ سال جهان خودکشی میکنن و بهتره بدونید بیشترین امار افسردگی و بیماری روحی واسه اقایونه 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
پس چرا عذاب وجدان داری شاید تو دعوا حرفایی بهم گفتن مرده فشار اومده بهش یا هر چیزه دیگه ای شاید در ا ...

مامانم میگه هرکی جای تو بود همون نظر رو میداد.منم میگم هرکی الانم جای من باشه عذاب وجدان داره.

قبل رفتن من به خونشون دعوای مفصلی کرده بودن.حتی خواهر شوهرش هم که طبقه بالا خونش هست صداشون رو شنیده

مامانم میگه هرکی جای تو بود همون نظر رو میداد.منم میگم هرکی الانم جای من باشه عذاب وجدان داره. قبل ...

عذاب وجدانت بی مورده عزیزم 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اول اینکه دوست خوب اون کسیه که خالصانه اون راهی که به نظرش بهترین هست و به دوستش بگه و به این فکر نکنه که واسه خودش بد نشه یا پاش گیر نباشه و... شما هم همینکارو کردی پس جای هیچ عذاب وجدانی نیست

دوم اینکه شما مشورت دادی و دوستت خودش عقل و شعور داشته، حرفای شمارو شنیده و خودش تصمیم گرفته و مسئولیت تصمیمش با خودشه

سوم اینکه اصلا خودکشیش ربطی به رفتن دوستتون نداره، اون روز اینکارو نمیکرد، یه روز دیگه میکرد، دوستتون نمیتونسته یه عمر به اون باج بده که خودکشی نکنه، تنها مقصر این خودکشی خود آقای علیرضا خان هست و وسلام

چهارم هم اینکه، شاید اینی که میگم خیلی بدجنسانه به نظر بیاد ولی باور کن بهترین سناریو واسه دوستتون اتفاق افتاده، چون اون آدم واقعا اهل زندگی نبوده، مهر طلاق هم رو پیشونی دوستت نخورده، چون پدر نداره هم با حقوق و ارث شوهرش به راحتی میتونه زندگی کنه، تا ۶ ماه دیگه هم همه چیز یادش میره