2777
2789
عنوان

با دخالت من زندگی دوستم تباه شد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 6174 بازدید | 146 پست
بچه ها من داغووون شدم.یعنی تقصیر من بود؟شما اگه جای من بودین چه نطری اون روز میدادین؟

هركس ديگه اي هم بود همين مشاوره را ميداد چون اون اقا بدون پدر بودن دوستتون را ضعفش ميدونستن ايشون حتما يه مشكل بزرگتري داشته

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اره اما شاید اگه مریم خونه بود استی میکردن باهم واین اتفاق نمی افتاد

مطمئن باش تصمیم آنی نبوده به این راحتی ادم‌نمیتونه خودشو بکشه یه وقت دیگه جای خلوت پیدا میکرد کارشو میکرد اون روز اتفاق نمیفتاد یه روز دیگه میفتاد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابش رو بکن من سر خونه زندگی خودم بودم وبا کلی اصرار رفتم وخاک برسرم مشورت دادم واین شد وضعم.اینایی ...

یعنی وجودم لرزید و به حرف شوهرم رسیدم که همیشه بهم‌میگه‌

حتی تو کار برادر خواهرت هم‌نظر نده🙁

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
هركس ديگه اي هم بود همين مشاوره را ميداد چون اون اقا بدون پدر بودن دوستتون را ضعفش ميدونستن ايشون حت ...

اتفاقا من تاقبلش بهش میگفتم قهر وطلاق خوب نیست.اما وقتی درمورد یتیمیش گفت خیلی دلم سوخت اون نظر مسخره رو دادم

بچه ها من داغووون شدم.یعنی تقصیر من بود؟شما اگه جای من بودین چه نطری اون روز میدادین؟

نمیدونم ولی خودش به زنش گفته بود و نبود تو فرق نداره 

شوهر من‌ شبیه این‌حرف بهم زد ۲ ماه قهر رفتم‌ تا گوه خوری نکرد برگشتم الانم بخاطر اون حرفش خیلی مراعات حالم میکنه🤔

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
یعنی وجودم لرزید و به حرف شوهرم رسیدم که همیشه بهم‌میگه‌ حتی تو کار برادر خواهرت هم‌نظر نده🙁

برعکس شوهر منم همیشه همین حرف میزد ومیگفت سرت به زندکی خودمون باشه وهرکی هرچی گفت نظر نده.اگه خوب شد میگن خودمون کردیم واگه بد شد میان یقتو میگیرن.

ولی شبش که پرسید مریم چه کارواجبی باهات داشت وگفتم.میگفت خوب کاری کردی بهش گفتی برو

خودتو ناراحت نکن ا ون افسرده بوده و معتاد‌‌‌‌‌..معلوم نبود اگر زنش خونه بود چه اتفاقی می افتاد

وقتی کنار شوهرمم یا دارم به شیطنت دخترم میخندم.بعدش زار زار گریه میکنم که حالا مریم تو چه وضعیتیه بعد من ....

اتفاقا من تاقبلش بهش میگفتم قهر وطلاق خوب نیست.اما وقتی درمورد یتیمیش گفت خیلی دلم سوخت اون نظر مسخر ...

راستش منم اگه جاي شما بودم عذاب وجدان داشتم ولي شما مقصر نيستي شايد اگه دوستتون خونه بود حادثه بدتري اتفاق ميفتاد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نمیدونم ولی خودش به زنش گفته بود و نبود تو فرق نداره  شوهر من‌ شبیه این‌حرف بهم زد ۲ ماه قهر ر ...

دقیقا منم خودمو گذاشتم جای اون.که اگه شوهرم بهم بگه برو .میرم وبه غلط کردن میندازمش.