2777
2789
عنوان

ترس از باردار نشدن

1773 بازدید | 64 پست

من سه ساله عروسي كردم پريودهام نا منظمه ، تنبلي تخمدان دارم و الانم اصلا قصد بارداري ندارم ميخوام ٢ سال ديگه اقدام كنم . به نظرتون دير ميشه و ممكنه باردار نشم ؟ كيا تنبلي تخمدان داشتن ؟ كيا خيلي سال بعد ازدواجشون تصميم به بارداري گرفت و چي شد ؟ 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تنبلی تخمدان داری برو درمان کن.. و کم کم شروع کن به اقدام.چون خیلیا رو دیدم چندسال درگیر تنبلی بودن.. البته بستگی داره تنبلیت در چه حد باشه

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

عزیز برو الان چک اپ بشو و خودت رو درمان کن بعد بزار 2 سال دیگه باردار بشی. 2 سال پیش تو تلویزیون میگفت چون سن ازدواج و بچه دار شدن داره میره بالا به خانم ها توصیه میشه حتما چک اپ بشم و مشکلشون رو درمان کنن تا اگر هر زمان خواستن اقدام کنن سریع بچه دار بشن نه اینکه تازه بخوان برن دنبال دوا و درمون و چند سال هم درگیر درمان باشن

منم عين شمام سه سال عروسي كردم اما تازه اقدام كردم ب نظرم اشتباه نكن اقدام كن منم نميخاستم ني ني ولي الان ناباروري به شدت زياد شده و اينكه اگه خداي نكرده مشكلي بود و باردار نشدم زمان داشته باشم براي درمان و سنم بالا نره

تو این مدت مولتی ویتامین مرتب بخور و بخودت حسابی برس هروقت اراده کنی به امید خدا بارداری...شرایط روحی جسمی خیلی مهمتر از دیروزود بچه دار شدنه شرایطشو نداری بخاطر ترس عجله نکن

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

به نظر من بارداری رو عقب ننداز ولی اگه واقعا شرایطشو نداری یه آزمایش خون باید بدی که هورمون amh اندازه میگیرن اگه این هورمونت پایین باشه باید سریعا باردار شی چون نشون دهنده میزان باروری یا همون ذخیره تخمدانته

دخترم تمام زندگیمه🙆

عزيزم من ٤سال پيش عروسي كردم

مدام ميگفتم بچه نميخام

تنبلي هم داشتم

وقتي قصد بارداري كردم از ٦ماه قبلش تمام چكاپ هارو رفتم پريودمم منظم كردم شوهرمم ازمايش اسپرم داد وقتي ميخواستم اقدام كنم بازم چكاپ شدم همه چي نرمال بود

الان ديگه داره ميشه يه سال كه هرچي اقدام مي كنم باردار نميشم..بدون هيچ مشكلي

مدام خودمو سرزنش مي كنم كه چرا زودتر اقدام نكردم😞😞😞