2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
کاملا درسته 😀 بعد آقای بیچارشون خسته و کوفته از سرکار میاد ب فکر غداس و صد در صد ب این فکر میفته ک ...

عزيزم زن كه قرار نيست تو زندگي فقط به مرد سرويس بده پس خودش حق زندگي نداره

ديگران راقضاوت نكنيم.

اتفاقا خانمهای شاغل خیلی با برنامه تر جلو میرن توو زندگیشون.برای اینکه نصف روزی که خونه نیستن رو جبران کنن برای نصف روز باقی مانده خیلی حساب شده برنامه میریزن.کافیه زندگی  و بچه های خانمهای شاغل رو با زندگی و بچه های یه خانم خانه دار مقایسه کنید و متوجه تفاوت ها شون میشید.اکثر خانمهای خانه دار دچار یه روزمرگی و سستی توو زندگیشون شدن که اثارشو توو همه قسمتهای زندگیشون میشه دید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها میشه لطفاً بهم توهین نکنیم؟بابا اون بنده نظرشو گفت .شمام محترمانه نظر بدین که مثلاً نه جامعه رو ...

ممنون ک اینقد مودبانه بیان کردی گلم

یه سریا دوس دارن فقط یه پیامی ببینن و بریزن رو سر آدم...

منم نظر شخصیمو گفتم...موافق کار کردن خانوما نیستم ب هیچ عنوان

مگر یه سری مشاغل مثل معلمی، دکتر ک واقعا نیازه یا مشاغلی ک مربوط ب خانوما باشه ....

ولی بقیه جاهارو ب شخصه قبول ندارم مخصوصا مکان عمومی ک نیاز ب حضور هیچ زنی نیس

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
عزیزم من خودم شاغلم و متاهل بنظره من شاغل بودن احساس مفید بودن و اعتماد بنفس میده به  زن که با ...

نه بابا كى ميگه زن خونه دار بيكاره تو خونه؟

من مجرد بودم ساعت ١٢ به زور بيدار ميشدم الان ساعت٨ پا ميشم تا ظهر فقط سر پام و كاراى مختلفو تو خونه انجام ميدم

من همين الان كه دارم تو خونه كار ميكنم هم دارم احساس مفيد بودن

مشكل ما زنا اينه خونه دارى رو كارى سطحى و بيخودى ميدونيم در واقع اين خودمونيم كه باعث شديم اين نگاه به خونه دارى بشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اسلام با استقلال مالی زن هیچ مخالفتی نداره ولی وظیفه ی اقتصادی خونه به عهده ی مرد گذشته .زن اگه بخوا ...

زن وظيفه نداره ولي وقتي مرد نميتونه از پس هزينه ها بربياد و مستاجرن و كلي مشكل دارن واقعا درك نميكنم خانوم بشينه توخونه فقط غصه بخوره

خب چه اشكالي داره درجهت بهتر شدن اوضاع زندگيش فعاليت كنه و كار كنه اگه زندگي پيشرفت كنه و امكاناتش بهتر بشه همون خانوم استفاده ميكنه و لذتشو ميبره

ديگران راقضاوت نكنيم.
همیشه هم بحث استقلال نیست. به نظر من ما همه انسانیم، همه توان کار کردن داریم، اصلا نباید بگیم مرد ها ...

خب زن ها هم كار ميكنن. نميكنن؟؟؟؟

فقط واسه كارشون پول نميگرن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نه بابا كى ميگه زن خونه دار بيكاره تو خونه؟ من مجرد بودم ساعت ١٢ به زور بيدار ميشدم الان ساعت٨ پا م ...

ایول ب شما واقعا👌✌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
ممنون ک اینقد مودبانه بیان کردی گلم یه سریا دوس دارن فقط یه پیامی ببینن و بریزن رو سر آدم... من ...

عجب انسان ضدزنی هستی.. هی میای توضیح بدی، بدتر خرابش میکنی 

مثلا تو بانک یه خانمی کار کنه که مکان عمومیه، چی میشه؟؟ 

من مادرم خانه دار بود و همیشه وقتی از مدرسه میومدم ارامش داشتم چون کسی بود که باهاش حرف بزنم .بهم مح ...

دقيقا 

منم تو دبيرستان يه دوستي داشتم كه تك فرزند بود و پدر و مادرش شاغل بودن يعني از خونش بيزار بود ميگفت وقتي مدرسه ام حالم خوبه ولي وقتي ميرم خونه بايد شام مونده ي ديشبو گرم كنم و تنهايي بخورم بي حوصله تا شب منتظر بمونم كه بابام و مامانم خسته و بي اعصاب از سر كار برگردن طفلي با اينكه تو رفاه كامل بود ولي يجورايي افسردگي داشت 

البته من در كل مخالف كار زن نيستم ولي اگه روزي خودم خواستم شاغل بشم حتما شرايطي ايجاد ميكنم كه بچم احساس تنهايي و افسردگي نكنه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
خب زن ها هم كار ميكنن. نميكنن؟؟؟؟ فقط واسه كارشون پول نميگرن

درسته. در ادامه صحبت م باید بگم من اعتقاد دارم کار خونه هم فقط مال خانم‌ها نیست. باید تقسیم بشه. مخصوصا وقتی خانم شاغل باشه

بعدا منظورشو گفت که اونایی که ازشون استفاده ابزاری می‌شه عزیز دل

چقد خوبی شما

کاش همه مثل شما بودن

قبول دارم تو پست اول منظورمو بد رسوندم و بعدش هزار بار گفتم و معذرت خواهی کردم

اما ی عده فقط اون پیام بده رو میخونن

بازم معذرت میخوام  از خانومای محترمه شاغل  که منظورمو بد رسوندم

ممنون ک اینقد مودبانه بیان کردی گلم یه سریا دوس دارن فقط یه پیامی ببینن و بریزن رو سر آدم... من ...

نظر شخصی شما محترم این تاپیک هم برای نظر دادن هست اما نه هرمدلی که دوست داریم صحبت کنیم بفرمایید مخالفم به این دلیل.اما اینکه می گید کار کردن زن جامعه رو به لجن میکشه نهایته.....

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
اتفاقا خانمهای شاغل خیلی با برنامه تر جلو میرن توو زندگیشون.برای اینکه نصف روزی که خونه نیستن رو جبر ...

نه دیگه قرار نشد جمع ببندی عزیزم همه مثل هم نیستن .خیلی از خانه دارها هم زندگی موفق و شادی دارن . 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....