2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

زن باید خونه باشه ... بخوره ...بخوابه ...کیف کنه و مرد هم بیرون کار کنه...😉

خداوکبلی حیف نیس وقتی میتونیم تو خونه لذت ببریم اگه حوصلمون سر رفت بریم خرید،از زندگیمون لذت ببریم چرا سرکار بریم خب؟؟؟البته این درصورتیه که نیاز مالی نباشه

و به چرت پرت گوییت ادامه دادی... همه شاغل‌ها منشی های به اصطلاح س ک س ی هستن؟ معلم‌ها شاغل نیستن؟ پ ...

شما هم خودتو ب گیجی زدن داری ادامه میدی و میری رو اصاب من

منم نگفتم همه ی مشاغل 

گفتم یه سریا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من شاغل بودن خوبه برای خانم چون وقتی میره بیرون یکمی از روزمرگی ها دور میشه البته خودم شاغل نیستم ولی خیلی دنبال کار بودنم تا الان هم موفق نبودم کار تمام وقت بود قبول نکردم چون زن بنظرم ساخته نشده برای کارهای تمام وقت در اینصورت تو زندگی کم میاره

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
الان كه چي؟ اومدي توهين كردي طلبكارم هستي؟ شخصيت خودتو كامل نمايان كردي بيشتر ازين گوهر افشاني نكن ل ...

منتظر بودم شما امر کنی

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

ضمن اینکه همه خانمهای شاغل یه زن خانه دار و یه مادر و همسر هم هستن.با همه حقوق یه خانم خانه دار.این که یه زن بتونه هم توو جامعه باشه و هم خونه رو مدیریت کنه فکر کنم جای تحسین داره.ولی نمیدونم چرا همجنسای خودمون تاب نمیارن این قضیه رو و انقدر تابلو موضع میگیرن و فقط نمیه خالی لیوان رو میبینن

شاغل باشه زیرا:

دستش تو جیب خودشه و هرچی دلش خواست میخره و سرمایه گذاری میکنه

احساس اعتماد به نفس و استقلال داره و در نتیجه رضایتش از زندگی بیشتره

به مردم و جامعه خدمت میکنه و کمک کردن و حل کردن مشکلات بقیه باعث آزادی اندورفین در بدن و شادی و طول عمر میشه

حوصله‌ش تو خونه سر نمیره😆

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
شما هم خودتو ب گیجی زدن داری ادامه میدی و میری رو اصاب من منم نگفتم همه ی مشاغل  گفتم یه سریا

لجن که گفتی ، گفتی بعضی‌ها؟؟

اونایی که بخوان بدون شغل هم میتونن هر کاری که دوست دارن بکنن. فقط که نباید شاغل باشن تا ادم‌های بدی باشن 

به نظرتون این خود خواهیه که فقط مرد کار کنه پس زندگی مشترک یعنی چی؟؟؟

نه خودخواهى نيس

بالاخره زن هم تو زندگى وظايفى داره مگه وظيفه داشتن فقط به كار كردنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بچها میشه لطفاً بهم توهین نکنیم؟بابا اون بنده نظرشو گفت .شمام محترمانه نظر بدین که مثلاً نه جامعه رو ...

نظرشو محترمانه نگفت 

به همه شاغل ها توهین کرد. معلومه که ناراحت میشیم  

خدا کنه اقلا شام و نهارو درست کنن.خیلی از خانما خانه دارن ولی هر روز از تهیه غذای محل میگیرن🤗

کاملا درسته 😀

بعد آقای بیچارشون خسته و کوفته از سرکار میاد ب فکر غداس و صد در صد ب این فکر میفته ک پس من زنو واسه چی گرفتم😂

من اطراف خودم ميبينم خانواده هايي كه به شدت مشكل مالي دارن ولي خانوم سركار نميره

خب چه اشكالي داره واسه يه مدتي خانوم  هم كار كنه و يكم زندگيشون بهتر بشه

واقعا الان ديگه با يه حقوق آقا نميشه هزينه هارو تامين كرد

وقتي پول نباشه تفريح و خريد و مسافرتم معني نداره

ديگران راقضاوت نكنيم.
نه خودخواهى نيس بالاخره زن هم تو زندگى وظايفى داره مگه وظيفه داشتن فقط به كار كردنه

عزیزم چه خوب منظورتو میرسونی

منم دقیقا منظورم همینه

زن وظایف مهم تری داره تا شاغل شدن

من مادرم خانه دار بود و همیشه وقتی از مدرسه میومدم ارامش داشتم چون کسی بود که باهاش حرف بزنم .بهم محبت کنه .آرامش خودمونو فراهم کنه .و مادرم خسته و بی حوصله نبود اما یکی از دوستام که مادرش شاغل بود و مامانش بیشتر وقتا خسته و بی حوصله بود و دوستم نیومد خونه تنها بود .کسی نبود باهاش حرف بزنه ...

خودمم بعدا اگه ان شاالله نی نی دار بشم ،میمونم در کنار بچم و به وظیفه ی اصلی ام میرسم .چون خیلی کم پیش میاد کار بیرون با کار خونه در تعارض نباشه به نظرم

سلام 🌷

من اطراف خودم ميبينم خانواده هايي كه به شدت مشكل مالي دارن ولي خانوم سركار نميره خب چه اشكالي داره ...

اسلام با استقلال مالی زن هیچ مخالفتی نداره ولی وظیفه ی اقتصادی خونه به عهده ی مرد گذشته .زن اگه بخواد وضعیت اقتصادی خونه رو به دوش بکشه و غصه ی اونم بخوره ،داغون میشه

سلام 🌷