2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
به من اگه چند میلیونم بدن راضی نیستم برم سر کار . پس شوهرا چی کارن. من برا هر روزم برنامه ریزی می کن ...

دقیقا .... هستن زنهای خانه داری که استقلال ندارن ... اما سرکاررفتن الزاما استقلال نمیاره ...خوبه ... اما خانه دارها هم شرایطشون بدنیست ... اگه بدبود مسلما یه راه دیگه انتخاب میکردن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اصلا واسم مهم نیس  عزیزم استاتر عزیز سوال پرسیدن منم جواب دادم قصدم توهین ب خانوما نبوده ...

و به چرت پرت گوییت ادامه دادی...

همه شاغل‌ها منشی های به اصطلاح س ک س ی هستن؟ معلم‌ها شاغل نیستن؟ پزشک‌ها؟؟ کارمندها دولت؟ همون منشی‌ها هزاران نفر سنگین و رنگین و با حجاب و با رفتار متین دارن کار میکنن... دلیلت هم مثل طرز فکرت اشتباهه. حالا خانم‌ها کار نکنن چی میشه؟ مردها دیگه هیزی نمیکنن؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اينه شاغل بودن زن خيلى بهش اسيب ميزنه چون اصولا شغلى كه با روحيات زنانه سازگار باشه خيلى كمه

تا وقتى نياز مالى نداره و شوهرشم خسيس نيس چرا بايد كار كنه كه هم خودش از بين بره هم از زندگى چيزى نفهمه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

شغل برای زن خوبه ولی خب تاوان داره 

باید ببینی با وجود تاوانها برات می ارزه بری سرکار یا نه 

زن که شاغل باشه ناخوداگاه ارتباط فیزیکی درنتیجه عاطفیش با همسرش کمتر میشه خیلی تو امورات خونه اشراف نداره خیلی از مسایل از دستش درمیره به تظر من فرصت سو استفاده برای همسرشم هست 

درمورد بچه هاش خیلی اذیت میشه استرس زیادی را باید بگذرونه تا بزرگ بشن یا مهد کودک یا پرستار یا همسرش یا هر کی بچه را نگه میداره باید هواسش بهش باشه 

خستگیهاش سرو کله زدن با ادمهای دیگه و خیلی از عوارض اینجوری بستگی به شغلش براش هست 

درمورد استقلال مالی هم خیلی از مردها از جمله همسر خودم پول زن را حق خودش میدونه میگه چون اجازه دادم بری سرکار و از خودم کم میزارم پس تصمیم برای  حقوقت حق منه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اصلا واسم مهم نیس  عزیزم استاتر عزیز سوال پرسیدن منم جواب دادم قصدم توهین ب خانوما نبوده ...

خیلیام واسه خانم خونه بودن خانننم نمیشن!!شغلشون چیز دیگست! بفهمید اول بعد سعی کنید نظر بدید.....اینجور مقایسه و حرف زدنو بهش میگن لجن پراکنی....

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜
شما ک بلدی یخرده بهمون یاد بده بافرهنگ

الان كه چي؟ اومدي توهين كردي طلبكارم هستي؟ شخصيت خودتو كامل نمايان كردي بيشتر ازين گوهر افشاني نكن لطفا

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
عزیزم طرز صحبت کردنت اصلا درست نیست اتفاقا اون چیزی که جامعه رو به لجن میکشه طرز فکرای غلط و پوسیدس ...

عزیزم من هیچوقت شاغل نبودم و دوس ندارمم باشم.

بنظر من جای زن تو خونس

کار کردن توخونه ، شام ناهار گذاشتن ، تزبیت بچه ، و و و ...

این نظر منه

ب کسی هم توهین نکردم...

اگه همه ی کامنتامو بخونید نوشتم قصد من توهین ب خانومای جامعم نیس

فقط یه سریا رو گفتم جامعه رو ب گند میکشن ک صرفا جهت کارکردن شاغل نشدن

مطمئنم خودتونم کلی ازین موارد دیدین

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
به من اگه چند میلیونم بدن راضی نیستم برم سر کار . پس شوهرا چی کارن. من برا هر روزم برنامه ریزی می کن ...

عزیزم ببخشید ولی اینکه شما الان از همستون پول میگیرید کحاش مستقلع؟!متوجه نشدم🌹

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜
 اخه میگن زنو شوهر پس کی هم دیگرو ببینن

عزیزم من خودم شاغلم و متاهل

بنظره من شاغل بودن احساس مفید بودن و اعتماد بنفس میده به  زن که باعث میشه ما زنها تو خونه نشینیم و بیکار بمونیم که بخوایم همش فکر و خیال کنیم چون بنظرم بیکاری یکی از دلایل خیلیییی مشکلات و اختلافات هست که تو زندگی بوجود میاد

علاوه بر اون استقلال مالی هم خیلی مهمه

ولی من به شخصه هیچوقت دوست ندارم بعد از شوهرم بیام خونه

کارمم یه جوری انتخاب کردم و برای زندگیم یه جوری برنامه ریزی کردم که هم قبل همسرم خونه ام هم برنامه ی کارای خونه و غذا و مهمانی ها رو طوری برنامه ریزی کردم که اصلا از کناره همسرم بودن نزنم