2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
من میگم زن باید خانومی کنه کیف کنه کار واسه چیه من دوس دارم خونه دار باشم

خانومی هم خوبه

به شرط داشتن پول فراوااان

البته بچه دار که باشی وقتی برای خانومی کردن نمیمونه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا مشکل دارم با مقایسه  مشکل دارم با اینکه بگم بچه زن شاغل بده مال زن خونه دار خوبه و برع ...

👌👍👏👏

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اخه دیگه بعضیا خیلی پر ادعان من خودم موافق اشتغالم ولی دیگه بعضیا شورشو درمیارن کارمندامونو که دید ...

عزیزم من الان کارمندم و هیچوقتم اگه مشترک باشه معطلش نمیکنم که تو نی نی سایت بچرخم

ولی تراکتورم نیستیم که دائم کار کنیم تایم استراحت داریم وقتی تو یه روز مقرر شده یه سری کارا رو انجام بدیم و با توجه به برنامه ریزیمون فشرده یا تو چند ساعت ف انجام میدیدم فکر کنم حقمون باشه تایمی رو به استراحت بگذرونیم

اره

نه خوب بود من تازه راه افتادم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

تخصصشو نگفت

میشه برام بگی واقعا لازم دارم

عزیزم واقعا دوست داری بدونی یا میخوای جبهه بگیری و از شاغل بودن دفاع کنی

ببخشید رک حرف میزنم... چون موج روشنفکری برخلاف بعضی ارزش هاست.. و خلاف موج شنا کردم .. سخته.