2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
زن کارش تو خونس مرد بیرون شاغل شدن زن جامعه رو ب لجن میکشه

شاید شما ذاتا` حالت لجن داری که این فکرو میکنی....

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حوصله تون سر نمیره؟منم وقتایی که خونم آرامشم بیشتره ولی حوصلمم سر میره

نه اصلا ... من خودم قبل بارداریم صبح تاظهر باشگاه بودم  طهربه بعد هم هم به کارهام میرسیدم هم بیرون و خونه مامان و ...

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
چرا این فکرومیکنه متاسفم برات

واسه خودت متاسف باش

نظر نخواستم از شما

اینم نظر شخصی بندس

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
زن کارش تو خونس مرد بیرون شاغل شدن زن جامعه رو ب لجن میکشه

بسم الله ظاهرا شما بدجور از کارکردن خانما زخم خوردی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بایدی در کار نیست

هرچی زن خودش صلاح بدونه

من شاغلم صلاح میدونم شال باشم و نظرمم اینه شاغل بودن خیلی خوبه

ولی شاید یکی بگه خانه داری خیلی خوبه

هزاران نفر با هزاران عقیده هستن

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت