2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
زنان علیه زنان فقط گیر دادن به حجاب همدیگه نیستاااا  وقتی به زن خانه دار که صب تا شب بچه هاشو ...

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنان علیه زنان فقط گیر دادن به حجاب همدیگه نیستاااا  وقتی به زن خانه دار که صب تا شب بچه هاشو ...

دقيقا همينطوره بددهني از فقر فرهنگي مياد و تخصص داشتن صرفا بافرهنگ بودن نيست 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

موضوع اینه که به جای فکر کردن به اینکه یک انسان سالم باید بشینه خونه و کارایی که یه کارگر هم میتونه انجام بده رو میکنه و درامدی به یه زن محتاج هم میتونه برسونه

به حساب زرنگی و قشنگی و خانم خونه بودن میذارن...و افتخارشونه که یه نفر یعنی شوهرشون خرجشونو میده...

باهم کار کنیم باهم خرج کنیم باهم پس انداز کنیم این زندگی مشترک واقعیه

اما جامعه مرد سالار ما به مرد هم ظلم میکنه

خیلی از مردهای ما به حکم وظیفه ای رو دوششون گذاشتن طعم یه رفیق و یک همراه و یار رو در زندگی مشترک نمیچشن و بیشتر حس میکنن ماشین پول سازی ان

خانم های خونه دار نسبت به خانم های متخصص شاغل حس کمبود دارن...توجه کنید متخصص شاغل وگرنه هر شغلی شغ ...

عزیزم طرز بیانتون چقد افتضاحه

ینی میخوای بگی کسایی ک شاغل نیستن حسودی میکنن ب متخصصا😑 والا بخدا من یکی  ک اصلا اینجور نیستم😆

در مورد خط آخرت هم بگم الان انتظار داری با کارت عابربانک بغال سرکوچه احساس استقلال کنیم😑😑😑

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اگه منظورت ب منه ، منم همه ی مشاغلو نگفتم

اوکی منم همه خانه دارا نگفتم

گرچه خانه داری بهتره اگر خدا بهم دختر داد نمی گم درس بخون بری سرکار شوهر نکن .....اولین خواستگار خوب شوهرش میدم😂

به جان عزیز خودت حس کمبود داری!!!!

شما اینطور فک کن😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

ایراد از تقسیم کار شماست زن وقتی شاغله مرد هم باید تو کار خونه سهیم شه

بله حرف اين دوستمون كاملا درسته 

من شاغلم . همسرم فعلا خونه نشينه ولي هم الان و هم موقعي كه شاغل بود تو كارهاي خونه كمكم ميكرد . همه جور كمكي . من از اول ازدواجم تا حالا شايد در مجموع 10 بار دستشويي و حموم شسته باشم از شستن دستشويي بگير تا شستن ظرف و سبزي پاك كردن و كلي كارهاي خانه  همسرم كمكم بوده و هست 

موضوع اینه که به جای فکر کردن به اینکه یک انسان سالم باید بسینه خونه و کارایی که یه کارگر هم میتونه ...

مشکل همینجاس که اداره امور خونه به نظر شما کارگریه

بزرگ کردن بچه کارگریه

اونوقت کارگر یکی دیگه بودن کارگری نیست 

جالبه

حواست باشه!
اونوقت متخصصان و شاغلان عزیز الان ساعت اداری هست فکر میکنم 😒

منم خواستم همینو بگم

مخصوصا اونی که داشت آینده مملکتشو میساخت خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم خواستم همینو بگم مخصوصا اونی که داشت آینده مملکتشو میساخت خخخ

همینان که ارباب رجوعو ۱ ساعت علاف میکنن و قیافه میان اونوقت دارن کامنتای پر بار تایپ میکنن تو نی نی سایت

حواست باشه!