2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

خانم های خونه دار نسبت به خانم های متخصص شاغل حس کمبود دارن...توجه کنید متخصص شاغل

وگرنه هر شغلی شغل نیست و از سر ناچاری و اجبار اگه انجام بشه دست اون زن رو باید بوسید که برای معاش خانواده تلاش میکنه...

اما خانم های متخصص با شغل های عالی و درامدهای خوب و استقلال شخصیت و استقلال مالی و با برنامه خاص و مرتب و بچه های زیرک و مستقل

همواره خاری در چشم زنان خانه دار و حسود و تنبل هستن

تصادفا خانه داریشون بسیوووووور بهتر از هماتایان بدون شغلشونه و با کارت همسر احساس استقلال میکنن!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه زن فقط خونه دار باشه

من الان دو تا دختر دارم

خودم شاغل نیستم

دخترامم اگه قرار باشه خونه دار باشن خوب دیگه نفرستمشون مدرسه

چون قراره مادر و خونه نشین بشن

بشینیم سه تایی دلمه و کوفته درست کنیم صبح تا شب

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

این مبحث از دید هرکس فرق داره

اخلاق مردا با هم متفاوته یکی هست تا قرون اخر زنش رو میگیره باعث میشه زنش ناراضی باشه از شاغل بودنش ام برعکس زن شاغلی که پولش رو پس انداز میکنه و یا بهترین خرجا رو میکنه برا خودش طبیعتا نظرش مثبته

یا خانم خانه داذ زیاد هست که شوهراشون تو ماه بی حساب کتاب براشون پول واریز میکنن و غم ندارن و قطعا در نظرشون خانه داری بهتره 

میگم که هر کس در شرایط خودش تصمیم میگیره یا نظر میده

پیج خوشمزه من @angel__dessert
خانم های خونه دار نسبت به خانم های متخصص شاغل حس کمبود دارن...توجه کنید متخصص شاغل وگرنه هر شغلی شغ ...

کاملا موافقم کاملاااااااا

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
مگه میشه زن فقط خونه دار باشه من الان دو تا دختر دارم خودم شاغل نیستم دخترامم اگه قرار باشه خو ...

😮😑

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

من شاغلم ولی دوست دارم خونه دار باشم ولی فعلا نمی تونم .شوهرمم میگه برو سرکار.خیلی سخته ظهر خسته میام باید ناهار درست کنم یا اینکه به کارای خونه برسم

نه خواب و استراحت کافی دارم نه تفریح . حتی نمیتونم به خودم درست حسابی برسم

خواهر شوهرام همه شون خونه دارن تا لنگ ظهر خوابن .بنظر من زن تو خونه باشه خیلی بهتره.

.
من شاغلم ولی دوست دارم خونه دار باشم ولی فعلا نمی تونم .شوهرمم میگه برو سرکار.خیلی سخته ظهر خسته میا ...

ایراد از تقسیم کار شماست

زن وقتی شاغله مرد هم باید تو کار خونه سهیم شه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
باشه عزیزم

خودم پاک کردم دستت درد نکنه مهربون خانوم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

زنان علیه زنان فقط گیر دادن به حجاب همدیگه نیستاااا 

وقتی به زن خانه دار که صب تا شب بچه هاشو تر و خشک میکنه و هزاران کار دیگه میکنه میگیم انگل، میگیم تنبل و حسود این خودش زنان علیه زنانه 

چه متخصصای بد دهن و بی ادب و کوته فکری داره جامعه ما 

وای بر ما واقعا

حواست باشه!