2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
من از ۸و نیمصب تا ۹ونیم شب خیییلی ساعت سر کارم😢

استاتر عزیز میشه پست اول منو پاک کنی

همون صفحه ی اول

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم ارتباطی بینش نمیبینم کلا دست ذات خرابه ولی گفتم زنای شاغل جامعه رو به لجن نکشیدن اونا درگ ...

نه خب نمیشه بگی شاغلها به لجن کشیدن این اشتباهه . اماخب ارتباطی هم نیست بقول خودتون

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من الان خونه دارم اما دارم تلاش میکنم برا خودم شغلی دست و پا کنم خانه داری زن رو افسرده میکنه مگر ز ...

عزيزممم ❤️❤️❤️

انشالله كه به خواسته هات ميرسي 😍😍

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
من از ۸و نیمصب تا ۹ونیم شب خیییلی ساعت سر کارم😢

اخی عزیزم ساعت کاریت خیلی زیاده خب با عرض معذرت یکم به همسرت حق میدم بخواد بیشتر پیشت باشه

همسرت کی میاد از سرکار؟؟؟

نمیتونی ساعت کاریت رو کم کنی؟حتی اگه شده حقوقت نصف بشه می ارزه بنظرم که هم کار کنی هم بیشتر به همسرت و مهمتراز اون خودت برسی

کار درست و حسابی باشه چرا که نه 

ادم ساعت ۳ بیاد خونه خیلیم عالیه 

خیلی از زنارو میشناسم مجبورن تا ۹ شب بمونن سر کار میان خونه میخوابن فرداش دوباره همون اش و همون کاسه 

خب این برای دختر مجرد خوبه ولی برای ادم متاهل نه 

انقد توهین نکنید به هم 

تو این تاپیک فقط ۲-۳ نفر محترمانه نظر دادن

حواست باشه!

من شاغلم دستم توی جیب خودمه .هرچی دوست دارم میخرم.به شوهرمم کمک میکنم در قسطاش خرید خونه.وبه شاغل بودنم افتخار میکنم 

خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار
نمیشه

خودم پاک کردم شد

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
من خودم شاغلم نمی گم شاعلا به لجن کشیدن جواب دوستمون دادم

اگه منظورت ب منه ، منم همه ی مشاغلو نگفتم

زن یا باید. شاغل باشه یا پدر. فوق العاده پولدار. داشته باشه

الحمدلله من هیچکدومو. ندارم 

ولی زن باید. شاغل باشه 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود