2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
خودمم قبول کردم بیانم بد بوده و معذرت خواستم گلم. من خودم عاشق شغل معلمی هستم ولی حوصله و شرایطشو ...

حالا چون شرلیط کار نداری تازه تنبل و بی حوصله هم هستی به بقیه خانمها که باعرضه تحصیلکرده و زرنگن توهین میکنی 

به جای توهین و حسادت رو خودت کار کن

دخترم عشق منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن شاغل الکی که شاغل نشده . از هزار فی  لتر و گزینش و این حرفها سربلند بیرون اومده. انگ فاسد ب ...

از حسادت هرچی از دهنشون درمیاد میگن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
کار نمیکنی تو خونه نشستی خودت خودت را میشناسی دیگه  اگه بری جامعه را به لجن میکشی

متاسفم برات همین

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
درسته ولی همه اون چیزا که شما عرض میکنی زیر شاخه همین خانه داری هست! اکثر اشخاص شاغل اون کارارو هم ...

زیر شاخه هست ولی یه کار ارزشیه عزیزم ....من نگفتم یه شاغل بده ...نه خیلیم خوبه و همینهایی هست که شما میگی اما اینکه بگی فقط خانه داریه همین..‌این ارزش کاررو کم میکنه و درست نیست.😊

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
حالا چون شرلیط کار نداری تازه تنبل و بی حوصله هم هستی به بقیه خانمها که باعرضه تحصیلکرده و زرنگن توه ...

اول شپا برو رو خودت کار کن یکم ادب یاد بگیر مودب شو ، ب فکر من نباش 

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
یکی از فامیلامون مغازه ی کاشی فروشی داشت😑 به دخترش گفتم چرا فلان خانومو منشی کردین؟! آقا میاوردین ...

میتونستی همینو تعریف کنی بعد بگی اینجور شاغل بودن بدرد نمیخوره...

نه اینکه بفرمایید زن شاغل جامعه رو به لجن میکشه...

دنیا همون محدوده ای نیست که ما میبینیم... حالا شما این مورد و دیدی 

همه مگه مثل همن؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

ای بابا بی خیال دیگه اون کاربر معدرتخواهی کرد شماهنوز گیر دادین به اون؟؟؟؟

جواب توهین توهین نیست دوستای عزیز ...اگرم اون توهین کرده شماادب به خرج بدید و توهین نکنید .فعلا که بعصی دوستای محترم خانه داری رو هم بردن زیر سوال ....

هردوطرف اشتباهه .... اشتباه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من الان خونه دارم اما دارم تلاش میکنم برا خودم شغلی دست و پا کنم

خانه داری زن رو افسرده میکنه مگر زنی که شوهرش خیلی پولداره و راااحت به تمام خواسته هاش میرسه باشگاه خرید دورهمی و سرگرمی

اما نه مثل من که با حقوق کم شوهرم و کمی خسیس بودنش هم باید حسرت مندانه از دور به لباسا و چیزایی که دوس دارم نگاه کنم

برا یک روسری کلی مقدمه بجینم که شوهرم سر برج بده برم بخرم اینکه کلی دو دوتا چارتا کنم ببینم پول تو حیبی ناجیزی که سر ماه بهم میده تا چند روز میتونه برسوندم

البته از شوهرم گله ندارم بیچاره نداره مجبوره خسیسی به خرج بده که بتونه برسونه حقوق کمش رو

جدای از اینا اینکه دستم جلوش دراز میکنم واقعا عزت نغسم میاد پایین 

اینا به کنار زن وقتی ته خونس مث من از بیکاری همش تو کار و کردگیری و نظافت اضافیه کم کم پوستش خراب میشه از خودش دور میشه پیر مبشه پیییییبر

دوس دارم شاغل باشم برا خودم کسی بشم دعا کنید جور بشه

پیج خوشمزه من @angel__dessert
میتونستی همینو تعریف کنی بعد بگی اینجور شاغل بودن بدرد نمیخوره... نه اینکه بفرمایید زن شاغل جامعه ر ...

چطور میگی همه ی کامنتاتو خوندم😐

همینایی ک گفتی تو بقیه کامنتام گفتم