2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست

زن اکه متخصصه باید شاغل باشه

اگه نیاز مالی داره که اکثرا دارن بهتره شاغل باشه

و در کل به عنوان یه انسان نباید مصرف کننده باشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
شاغل بودن ربطی به فساد نداره.....اکثر زنهای خیانتکار خانه دارن یا بیکارن یا مسئله مالی دارن زن شاغل ...

اکثرخیانتکارها خانه دار و بیکارو مشکل مالی دارن؟؟؟؟؟؟

نگید اینجوری توروخدا

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بعضیا باید گفت تو خونت نشستی لااقل دو تا کتاب بخون حرف زدن یاد بگیری بعد بیا اظهار فضل کن. 

لجن ادبیات تو هست

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
من متوجه منظور شما شدم ولی متاسفانه خبلی خیلی بد بیان کردید و محیط نی نی سایت ه. که می بینید یهو جو ...

خودمم قبول کردم بیانم بد بوده و معذرت خواستم گلم.

من خودم عاشق شغل معلمی هستم

ولی حوصله و شرایطشو ندارم

تو خونه ک هستم راحترم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
با اين موافقم اسلام چارچوب خاصى تعيين كرده براى زن كه تو اون چارچوب هرگونه فعاليتى رو ميتونه انجام ...

اصلا اين طرز فكر منطقي هستش

آخه نميشه كه نيمي از جمعيت مملكت غير فعال باشن

اقتصاد مملكت پيش نميره

خيلي كارها هستن گه مناسب خانوماست و ميتونن انجام بدن مثل پرستاري خياطي آرايشگري كارمندي معلمي و ...

ديگران راقضاوت نكنيم.

یه نکته ای که از همه اینایی که گفتیم مهمتره اینه که مردا معمولا برای خانمهای مستقل و متکی به خودشون یه احترام خاصی قایلن.جدا از یه عده کمی از اقایون ولی بیشترشون لذت میبرن وقتی میبینن خانمشون یه جایگاهی توو جامعه داره و کاملا مستقله.البته بازم سوئ تفاهم نشه همه خانمهای خانه دار برای شوهراشون محترم هستن

شاغل بودن ربطی به فساد نداره.....اکثر زنهای خیانتکار خانه دارن یا بیکارن یا مسئله مالی دارن زن شاغل ...

زن شاغل الکی که شاغل نشده . از هزار فی  لتر و گزینش و این حرفها سربلند بیرون اومده.

انگ فاسد بودن به خانم شاغل نزنید لطفااااا.....

شما رو نمیگم. روی صحبتم با بقیه ست

لایک نکنین. سپاس.....
حرفتون درست .ولی نمیشه اینطوری گفت که یه زن خانه دار فقط خانه داره .... همین این نطر شماست عزیزم .. ...

درسته ولی همه اون چیزا که شما عرض میکنی زیر شاخه همین خانه داری هست!

اکثر اشخاص شاغل اون کارارو هم انجام میدن در صورتی که از زندگی شخصی و انفرادی خودشون و دست اورد هاشون تو زندگی قافل نشدن  و یه کار و شغلی واسه خودشون دارن یه نقطه اتکا خارج از دایره خانواده زندگی مشترک ی جیزی فقططط واسه خودشون

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜
نظرات هر کس با توجه به روحیاتش متفاوته من موافق شما هستم  از خونه موندن و انجام یک سری کارای ت ...

اینارو توی تعطیلات و اخر هفته هم میشه انجام داد

همیشگی بودنش بده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

به نظر من هیچ شغلی زنانه و مردانه نداره، مگه توالت عمومی هست، هر کسی بر اساس تواناییش شغل انتخاب می کنه، کلا داشتن درامد برای خانم ها مخصوصا تو جامعه امروزی ما به نظر من لازمه، اما خانه داری هم شغله و شغل سختی هم هست، ساعت کاریه طولانی ای هم داره و آقا چون صرفا بیرون از خونه کار می کنه دلیل نمی شه رسید خونه فقط اردر بده باید باید باید کمک کنه تو کار خونه، مخصوصا اگر فرزند هم داشته باشن

از حرف اون خانوم خیلی تعجب کردم، می گه شوهرم می گه چون از وقت من می زنی میری سر کار پس حقوقت مال منه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی جز یه جامعه جنسیت زده که زن رو جزو اموال مرد می دونه همچین تفکریو تو مغز این مرد فرو کرده!!!!!!!!!!!

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
کافر همه را به کیش خود پندارد فضا مجازیه اما بهتره هرچی از ذهنمون گذشت به روی کیبورد نیاریم

باشه من کافر شما مسلمون😐

بقیه کامنتامم بخون بعد قضاوت کن مومن😐

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
زن کارش تو خونس مرد بیرون شاغل شدن زن جامعه رو ب لجن میکشه

خیلی خیلی ببخشید ولی یاد اون سگایی افتادم ک گفتن باید بمونن خونه، چه طرز تفکریه آخه، ی خانوم نمیتونه تو اجتماع باشه و مناسب رفتار کنه؟ 

من خودم شاغل بودن رو دوست دارم اما متاسفانه کار خوب گیرم نیومده. الان هم شوهرم واقعا داره منو تشویق میکنه که یه کاری دست و پا کنم تا استقلال مالی پیدا کنم. ولی من تنبلم 😯😐

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)