2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
خوب و بد خراب و پاک تو همه جا هست .تو اداره ها هستن تو خونه ها هم هستن .نباید نظرمون رو به همه تعمیم ...

متاسفانه تو این تاپیک به هرجفتش توهین شد ...هم شاغلها هم خانه دارها....

من اولین پستم هم گفتم هرکس باید شرایط زندگی خودش روببینه و باتوحه به اون انتخاب کنه شاغل یاخانه دار....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نه بابا كى ميگه زن خونه دار بيكاره تو خونه؟ من مجرد بودم ساعت ١٢ به زور بيدار ميشدم الان ساعت٨ پا م ...

نه عزیزم من نمیگم زنه خانه دار همش بیکار میمونه

منظورم از کاره مفید چیزی بجز کارای خونست

من خودم به شخصه مثله اون خانوم زن رو واسه خونه نمیدونم ولی کاره خونه رو یه کاره سنگین میدونم که اتفاقا خیلییی هم دوسش دارم ولی تا وقتی که شاغل نبودم مثله شما فکر میکردم حسم راجب کار خونه مثله شما بود ولی از وقتی هم سرکار میرم هم به کارای خونه میرسم هم به همسرم احساسم با قبل اصلا قابل مقایسه نیست

ولی از خانمای خونه داری که الان سالهاست تو خونه اند مثله مامان هامون بپرسی خیلی خسته تر از یه زنه شاغل هستن چون زندگی و کاره خونه با تمام شیرین بودنش (البته از نظره من) یه کاره روتین و تکراریه که بعد از سالها از لحاظ روحی خستهه میکنه ادمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات هر کس با توجه به روحیاتش متفاوته من موافق شما هستم 

از خونه موندن و انجام یک سری کارای تکراری خوابیدن تا دم ظهر وقت گذرونی های الکی بیزارم. اما خب یه سریا همینو دوست دارن

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
هن؟😂😂😂😂😂

منظورم بد نیس عزیزم

منظورمو بد رسوندم

بقیه کامنتارو بخونی متوجه میشی

مثل بقیه حمله نکن😂😂😂😂😂😂

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

زنی که توی اجتماع باشه سختش میشه توی خونه بمونه.

صد در صد شاغل بهتره...

فردا میای تاپیک میزنی فلان چیز رو خواستم بخرم شوهرم پول نداد...

شاغل بودن زن یعنی استقلال مالی...یعنی تو سری خور نبودن....

لایک نکنین. سپاس.....

خانوما من دوس دارم شغل داشته باشم بیشتر بخاطر سرگرم شدن و اینکه مهارتام بره بالا ولی همش حس ترس دارم ک ی کاری رو شروع کنم،مثلا پیش خودم میگم من ک سرو زبون ندارم کاربا کامپیوتر کم بلدم و....

برای همین ریسک نمیکنم ک برم سرکار😥

البته از لحاظ مالی خداروشکر احتیاج نداریم

ای بابا

چرا اینقدر توهین

والا هممون باید برا حال بهتر خودمون و خاتواده مون تلاش کنیم

یکی حال خوبو از اشپزی

و خانه داری و ریزه کاری های بیرون

یکی از محیط اجتماع بیرون

و محیط بیرون

هیچ کدوم نه بده نه عیبه

نه مشکل سازه نه هیچ

فقط حال دلتون و دریابید

انشالله همه سلامت باشید و به خاسته های خودتون و زندگی مشترکتون برسید

دوستان اوله صبحی اینقدر ساز مخالف نزنید و هعی بهم نطرتونو تحمیل نکنید

روز خوبی داشته باشید😍

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
خدایا منو بخور...یسری اصلا تعریف استقلالو نمیدونم...تعریف شاغل بودن! مثلا من میرم حال وهول میکنم شوه ...

حرفتون درست .ولی نمیشه اینطوری گفت که یه زن خانه دار فقط خانه داره .... همین

این نطر شماست عزیزم .... ازنطر خیلیها خانه داری خیلی چیزهای دیگه هم داره ....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خانه دار بودن بهتره شاغل بودن زن اذیت میشه من خودم شاغل رسمی ام دلم نمیاد ولش کنم ولی حسرت خانه دار ...

فکر می کنید .چند وقت تو خونه بشینید نمی تونید تحمل کنید چون شاغل بودین .منم گاهی فکر می کنم کاش خانه دار بودم چند روز تعطیلی یا مرخصی که خونه هستم حوصلم سرمیره چون عادت کردم.باز خیلی از خانه دارها دوست دارن شاغل باشن .کلا ادمیزاد از هرچی داره راضی نیست

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

شاغل بودن ربطی به فساد نداره.....اکثر زنهای خیانتکار خانه دارن یا بیکارن یا مسئله مالی دارن

زن شاغل کی وقت میکنه به این مسائل فکر کنه مگه اینکه ذاتش خراب باشه که اگر تو خونه میموند خیلی بیشتر خرابکاری میکرد

خب منم نظرم با شما یکیه گلم😙 مگه کسی چیزی گفت الان من هزار بار الان گفتم منظورم همه ی خانومای شاغ ...

من متوجه منظور شما شدم ولی متاسفانه خبلی خیلی بد بیان کردید

و محیط نی نی سایت ه. که می بینید یهو جو متشنج میشه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
زن کارش تو خونس مرد بیرون شاغل شدن زن جامعه رو ب لجن میکشه

کافر همه را به کیش خود پندارد

فضا مجازیه اما بهتره هرچی از ذهنمون گذشت به روی کیبورد نیاریم

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
عزیزم من هیچوقت شاغل نبودم و دوس ندارمم باشم. بنظر من جای زن تو خونس کار کردن توخونه ، شام ناهار گ ...

کار نمیکنی تو خونه نشستی خودت خودت را میشناسی دیگه  اگه بری جامعه را به لجن میکشی 

دخترم عشق منه