2777
2789
عنوان

زن باس شاغل باشه یا خونه دار؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 362 پست
به من اگه چند میلیونم بدن راضی نیستم برم سر کار . پس شوهرا چی کارن. من برا هر روزم برنامه ریزی می کن ...

همیشه هم بحث استقلال نیست. به نظر من ما همه انسانیم، همه توان کار کردن داریم، اصلا نباید بگیم مرد ها فقط باید کار کنن. فرقی بین زن و مرد نیست. خانم ها نیمی از جمعیت و تشکیل میدن، اگر همه برن سرکار پیشرفت و توسعه بهتری هم خواهیم داشت. البته حرف من کلی بود، نه تو این مملکت گل و بلبل.🙄 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید ولی اینکه شما الان از همستون پول میگیرید کحاش مستقلع؟!متوجه نشدم🌹

امضات خيلي خوبه🤣😁

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
بیا کارنکنیم..داریم به لجن میکشیم ها😂مخصوصا من که تومحیط بیمارستانم..بعضا خانوم ها میان واسه کاری.. ...

خخخ خلن

خب چیکار کنید

پرده بکشیدخخخ

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
اصلا واسم مهم نیس  عزیزم استاتر عزیز سوال پرسیدن منم جواب دادم قصدم توهین ب خانوما نبوده ...

تا وقتی زنهایی امثال تو به خودشونفقط به چشم یه وسیله نگاه کنن که باید از ترس سوء استفاده توو کنج خونه قایم بشن وضع جامعه همین خواهد بود.هر وقت تونستی نگاهتو به زن عوض کنی و باور کنی موجود ارزشمند و دست نیافتنی هستی مطمعن باش جامعه هم گل و بلبل خواهد شد.

هیچ وقت یه عده اقلیت رو به همه جامعه تعمیم نمیدن خانم محترم

بچها میشه لطفاً بهم توهین نکنیم؟بابا اون بنده نظرشو گفت .شمام محترمانه نظر بدین که مثلاً نه جامعه رو به لجن نمی‌کشه .چرا همه به هم توهین میکنید؟بابا بذارید آزادی بیان باشه .خب همه نظرشونو بگن .چی میشه مگه

سلام 🌷

شوهر من ترجيح ميده شاغل باشم خدا رو شكر نياز مالي نداريم و شوهرم ماه به ماه به حسابم پول واريز ميكنه ولي دركل خانماي مستقل رو دوس داره ولي من بچمو بهانه ميكنم و دوس ندارم كار كنم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عزیزم من هیچوقت شاغل نبودم و دوس ندارمم باشم. بنظر من جای زن تو خونس کار کردن توخونه ، شام ناهار گ ...

چه جالب که کاری که شما از خودت به عنوان یک زن توقع داری یه کلفتم میتونه تو خونت انجام بده  موفق باشی با این زندگی پربارت عزیزم!حالا که وقت اضافه داری کتاب هم زیاد بخون ادبیاتت اصلا جالب نیست!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منظورت رو بد رسوندی عزیزم .... توهین شما باعث شد به خانمهای خانه دار هم توهین بشه 

درست میگی گلم

منظورمو بد رسوندم فقط

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

زن بايد شاغل و فعال و مستقل باشه

اتفاقا اكثر كساني كه شاغلن بهتر به كاراي خونشونم ميرسن چون از وقتشون نهايت استفاده رو ميبرن

زن بايد تو اجتماع باشه

ديگران راقضاوت نكنيم.
البته من با این یکی نظر شما موافق نیستم. با کمال احترام😘

عزیز دلی

بالاخره هرکی یه نظری داره دیگه😛

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
عزیزم من هیچوقت شاغل نبودم و دوس ندارمم باشم. بنظر من جای زن تو خونس کار کردن توخونه ، شام ناهار گ ...

خدا کنه اقلا شام و نهارو درست کنن.خیلی از خانما خانه دارن ولی هر روز از تهیه غذای محل میگیرن🤗