2777
2789

از چی میتونه باشه اخه پریود لعنتی 

من بچه نمیخوام توروخدا راهنماییم کنید تو اون دوماهم جلوگیری داشتم کاملاهواسم بود

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لکه هم نداری؟

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

لکه هم نداری؟

ن

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم يبار كورتاژ كردم ماه بعد نشدم رفتم دكتر مدروكسي پروژسترون داد فكر كنم سه تا خوردم بعد شدم و از ماه بعد سر وقت ميشدم توهم برو دكتر چيز خاصي نيست نگران نباش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم يبار كورتاژ كردم ماه بعد نشدم رفتم دكتر مدروكسي پروژسترون داد فكر كنم سه تا خوردم بعد شدم و از م ...

وای خداکنه از همون سقط باشه اینسری باردار باشم میمیرم دیگ 

من بعد که سقط شد ۴۰_۵۰ روز بعد پری شدم و تا یک سال پری جلو عقب میشد..اگه طولانی شد باید بری دکتر. ام ...

شاید ،اره خونه بابامم برم خونم حتما میرم دکتر ،خیلی نگرانم 

وای خداکنه از همون سقط باشه اینسری باردار باشم میمیرم دیگ 

عزيزم نميميري چرا انرژيت اينقدر منفيه برو دكتر هورمونات بهم خورده چون منم اينجوري شدم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم نميميري چرا انرژيت اينقدر منفيه برو دكتر هورمونات بهم خورده چون منم اينجوري شدم 

اخه الان بچه نمیخام عزیزم بچه دارم بخاطر اون عصالم بهم ریختس ،خدا از دهنت بشنوه ممنونم 

شاید ،اره خونه بابامم برم خونم حتما میرم دکتر ،خیلی نگرانم 

وای نگران نباش اصلا. کلا بعد سقط بهم ریختگی پری طبیعیه. حالا خیلی نگرانی بیبی چک بزن ولی بعد سقط پری دیر میاد. طبیعیه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
وای نگران نباش اصلا. کلا بعد سقط بهم ریختگی پری طبیعیه. حالا خیلی نگرانی بیبی چک بزن ولی بعد سقط پری ...

وااای مرسی عزیزم ی دنیا ممنون ی کم اروم شدم‌،

اخه الان بچه نمیخام عزیزم بچه دارم بخاطر اون عصالم بهم ریختس ،خدا از دهنت بشنوه ممنونم 

برو مدروكسي پروژسترون بخر چندتا بخور روزي يه دونه بعد ول كن دو سه روز بعد ميشي نگران نباش

برو مدروكسي پروژسترون بخر چندتا بخور روزي يه دونه بعد ول كن دو سه روز بعد ميشي نگران نباش

قرص یا چی ؟تاحالا استفاده نکردم

قرصه مدروكسي پروژسترون منكه سه روز خوردم فكر كنم بعدششدم منم يكماه نشده بودم

چيز خاصي نيست قبلنا امپول پروژسترون ميدادن كه پريودت عقب ميفتاد بزني بشي اينم مثل اونه