2777
2789
عنوان

چرا بعضیا مهمونداری بلد نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست
عزيزم به نظرم پدر و برادرت بايد هواشو ميداشتن و بهش تعارف ميكردن چون اونا نزديكتر بودن

اره اونا هم حواسشون نبود

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
ینی یه نفرم نگاه نکرد همسر شما بشقابش خالیه بعدم چجوری سفره چیدن که هیچی جلو شوهرت نبوده ...البته شو ...

مثلا یه ظرف بزرگ از هر غذا بود باید دست به دست تعارف میشد

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من مارو بعد عروسی دعوت نکردن مامانم طفلی کلی تدارک دید سه شبه  ما رسم داریم خانواده دومادو دعوت کنیم مامانم گفت هرچتدتا از فامیلاشون خواستن بیارن اونام پنجاه نفر شدن بعد باید خانواده داماد دعوت میکرد مادر شوهرم هیچ به رو خودشم نیورده منم نگفتم بهشون الان اینجا رو خوندم افتادم یادشون برا خودشون اگه کم و کسر بزارن هی میگن تازه پدر شوهرم ناراحته هی بعضی وقتا به کنایه میگه فلان کسمون نیوردیم سه شبه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

اصلا مقصر نیستن ..مگه بچه هست شوهرتون دستشو دراز میکرد میکشید یا میخواست بهش بدن ...الان اتفاقا ممکنه خانواده عروس ناراحت شده باشن که چرا دامادشون لب نزد به هیچی ...ولی شما باید برید کنار همسرتون چه سر عذا باشه چه تومهمونی باهاش حرف بزنید تک نیفته ...چرا زنونه مردونه میکنید ...ولی در کل من حس میکنم شوهرتون کمرو هست یا ساکت و آروم

اصلا مقصر نیستن ..مگه بچه هست شوهرتون دستشو دراز میکرد میکشید یا میخواست بهش بدن ...الان اتفاقا ممکن ...

اره فوق العاده خجالتیه. ما خودمون سلف سرویسی میدیم با تعارف فراوون حتی به بچه ها

من خودم کم رو نیستم اما روم نمیشه تا تعارف نکن کسی بهم غذا بکشم برا همین همیشه شوهرم پیشم میشینه که معذب نشم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

آخه عزیزم ببخشیدا شوهرت که بچه نیس باید خودش دستشو دراز میکرد میخورد. دختری که تا حالا مهمون داری نکرده چه انتظاری داری ازش؟ یا اینقدر استرس داشته که یادش رفته با روش نمیشده تعارف کنه! یه خورده فرهنگمون رو عوض کنیم و از یه سری چیزا دست بکشیم به خدا!

اره فوق العاده خجالتیه. ما خودمون سلف سرویسی میدیم با تعارف فراوون حتی به بچه ها

تعارف کردن راستش اصلا ویژگی خوبی نیست اگر هی زیاد هم باشه ...به نظرم الان مشکل اصلی خجالتی بودن همسرتون هست نه تعارف نکردن اونا ...شما همراهیش کنید تا یخش آب بشه ..

آخه عزیزم ببخشیدا شوهرت که بچه نیس باید خودش دستشو دراز میکرد میخورد. دختری که تا حالا مهمون داری نک ...

خونه مادر عروسمون بود نه خود عروسمون!

مثلا یه ظرف بزرگ از هر غذا بود باید دست به دست تعارف میشد

و به شوهرت تعارف نشد 😐پس فک کنم حق با شما باشه چون روش پذیراییشون مدل تعارفی بوده و میزبان باید حواسش به همه افراد اون جمع باشه که اینکارو نکرده و بی توجهیی شده به همسرت اشکال نداره از دل شوهرت دربیار و مراسم بعدی نرو خونه اشون یا حداقل دیگه خودت حواست به شوهرت باشه همونجا بلند سر سفره بگو 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

من با یکی از فامیلا دعوت بودیم جایی و جالبه من دفعه اول بود میرفتم. اون فامیلمون که با ما بود باهاشون رفت و آمد داشت. من احساس میکردم قشنگ نشسته ببینه میزبان کجا کم میاره! دقیقا همچین کاری کرد. عوض اینکه پاشه کمک کنه و جو رو از سنگینی دربیاره به در و دیوار گیر میداد. در حدی هول شده بودن که جوجه گرفته بودن رو اوپن بود وسط غذا یادشون افتاد. به نظر من باید منصف باشیم.

تعارف کردن راستش اصلا ویژگی خوبی نیست اگر هی زیاد هم باشه ...به نظرم الان مشکل اصلی خجالتی بودن همسر ...

واسه آشنا حرفت قبوله نه اولین مهمونی که کلی رودرواسی هست

و به شوهرت تعارف نشد 😐پس فک کنم حق با شما باشه چون روش پذیراییشون مدل تعارفی بوده و میزبان باید حوا ...

حالا کلا همین یه بار بود خود عروسمون هم خیلی دختر خوبیه نمیخوام کش بدم ولی کلا رفتار خانوادش اشتباه بود. مثلا به بابام و داڊاشم تعارف میکردن به شوهرم نه