2777
2789
عنوان

چرا بعضیا مهمونداری بلد نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست
خونه مادر عروسمون بود نه خود عروسمون!

عجب! نمیدونم چی بگم والا... شاید غذا کم تهیه کرده بودن! شوهر منم اگه بود گشنه میومد خونه و هیچی نمیخورد ولی من خودم در چنین مواقعی میگم برام غذا بکشین و اصلا هم رودروایسی با شکمم ندارم. 

من با یکی از فامیلا دعوت بودیم جایی و جالبه من دفعه اول بود میرفتم. اون فامیلمون که با ما بود باهاشو ...

عزیزم من نمیخوام به درو دیوار گیر بدم واقعا نحوه رفتارشونو دوست نداشتم.نظر شما هم محترمه

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب! نمیدونم چی بگم والا... شاید غذا کم تهیه کرده بودن! شوهر منم اگه بود گشنه میومد خونه و هیچی نمیخ ...

نه غذاشون کم نبود. من خودمم تعارف نمیکردم ولی شوهرم خیلی خجالتیه. کلا میزبان میبینه مهمونش فقط سالاد تو بشقابشه باید یه تعارف رو بزنه

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂
عزیزم من نمیخوام به درو دیوار گیر بدم واقعا نحوه رفتارشونو دوست نداشتم.نظر شما هم محترمه

ببخشید آخه یاد این فامیلمون افتادم. کارشون جالب نبوده واقعا. 

ممنون که مثل بعضی کاربرا پاچه منو نگرفتی و اینقدر مودبانه جواب نظر مخالفت رو دادی 😚😙😍 همین جا معلومه که بافرهنگی.

حالا کلا همین یه بار بود خود عروسمون هم خیلی دختر خوبیه نمیخوام کش بدم ولی کلا رفتار خانوادش اشتباه ...

خب پس حالا که همین یه بار بوده بگذر به قول خودت کش نده موضوع رو ...ادم چی بگه یه سریام اینجوری ان دیگه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ببخشید آخه یاد این فامیلمون افتادم. کارشون جالب نبوده واقعا.  ممنون که مثل بعضی کاربرا پاچه من ...

نه بابا چرا پاچه بگیرم هرکی یه نظری داره ولی دلم برا شوهرم سوخت از ر کار با خستگی بردمش مهمونی اخر شب گشنه برگشت حالا کلا شوهر من ادمیه ککه هیچچچچی بهش بر نمیخوره ولی امشب معلوم بود ناراحت شده