2777
2789
عنوان

چرا بعضیا مهمونداری بلد نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست
وا باید بهش تعارف میکردن مگه میشه مهمون سر سفره ات بشینه و ببینی فقط داره سالاد میخوره بهش تعارف نکن ...

همینو بگو

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

من ی جا رفتم از شدت ناراحتی ک صاحبخونه اصلا حواسش بمن نبود حتی ی تعارف کنه جاخم نبود بشینم لب به آبم نزدم حتی ب زور جا شدم ی گوشه نشستم هیییجی نخوردم صاحبخونه هم هیچی نفهمید

🧸🤎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

بابا و داداش من سر سفره خودشون میخورن میرن کنار 

مامانم بنده خدا همش باید حواسش باشه 

بعدا مامانم ب بابام میگ چرا تعارف نکردی میگه وقتی دعوتشون کردیم دگ نباید تعارف کنن😐😐😐😐😐😐

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود

بعضيا كلا مهمونداري بلدنيستن يا شايدم خودشونو ميزنن به اون راه..من يه زن عمو دارم هركي ميره خونش زن عموم پذيرايي كه نميكنه هييييييچ تازه اگه يهو مثلا دلش هوس سيب كنه پا ميشه سيب واسه خودش ميذاره توبشقاب ميشينه ميخوره دريغ ازيه تعارف

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
واااا  ب نظرم ک شوهر شما مقصر شاید اون طفلیا اونقدر سرشون شلوغ بوده  شوهر شما وقتی غذا س ...

اخه کلا غذاهاشون هر کدوم تو یه ظرف بزرگ بود هیچکی دستش نمیرسید ما هم میدادیم مامانمن نزدک بود بکشه شوهرم خیلی خجالتیه روش نشده بود. کلا غذا مهم نیست ولی صاحبخونه باید حواسش به مهمون غریبه باشه

غمگینم😔،مثل خفاش اسهال گرفته ای که از سقف غار برعکس آویزونه....غمگینیمونم مث آدم نیست😂😂😂

البته مقصر شما هم‌هستی به قول دوستان شاید صاحب خونه اینقدر مشغول بوده از دستش در رفته شما که خصلت همسرت و میدونی تحت هر شرایطی باید کنارش بشینی.مثلا منم همینطور خجالتیم همسرم حتی توی فامیلای خودمم میاد کنارم میشینه برام غذا میکشه 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

عزیزم یعنی چی هیچی جلوم نبود؟!!

سفره خالی که پهن نکردن

شوهر شما انتظار داشته دیس غذا و ظرف خورش چسبیده به  بشقاب خودش باشه!!!

خوب همه چیز وسط سفره بوده برمیداشت میکشید دیگه . 

اون بازنده که بردیش ... منم 
البته مقصر شما هم‌هستی به قول دوستان شاید صاحب خونه اینقدر مشغول بوده از دستش در رفته شما که خصلت هم ...

نمیشد بابا مردا جدا نشسته بودن

عزیزم یعنی چی هیچی جلوم نبود؟!! سفره خالی که پهن نکردن شوهر شما انتظار داشته دیس غذا و ظرف خورش چس ...

واقعا جلوش نبود جلوی ماهم نبود مامانم میکشید ولی بابام اینام حواسشون نبود

نمیشد بابا مردا جدا نشسته بودن

من خیلی این شرایط پیش اومده درجا تا قبل اینکه کسی بشینه همسرم میاد کنار دستم اگرم جدا باشه سریع میگه اقا شرمنده من کنارم خانمم نباشم‌ بهم نمی چسبه الکی میگه چون میدونه نباشه روم نمیشه حتی اب هم بخورم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
اخه کلا غذاهاشون هر کدوم تو یه ظرف بزرگ بود هیچکی دستش نمیرسید ما هم میدادیم مامانمن نزدک بود بکشه ش ...

یکم باید شوهرتو پرو کنی خخخخ

من یکی ک عمراااا از عذا بزنم خخ

😍😍الهی یهوووووو همونی بشه ک میخوای 😍😍
وا چقد اعتماد بنفس پایینی  هرجا رفتین سر سفره ای نشستین و میزبان ازتون پذیرایی کرد مدیون شکم خ ...

چه ربطی به اعتماد به نفس داشت عزیزم؟ خیلی غریبه بودیم باید صاحبخونه درست پذیرایی کنه