2777
2789
عنوان

گفت اگه این کارو کنی تا آخر هفته دیگه طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 96 پست
نه نکردم الان گفتم بهش

ایشون شریک زندگی تون نیستن ؟

انفرادی برای زندگی تون  تصمیم میگیرید ؟!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ولش کن .به عصاب خوردی نمی ارزه

ما زندگیمون به مو بنده..بهشم گفتم تو دنبال بهونه ای برا طلاق حالا چی بهتر از این..گفتم برو به قاضی بگو دو تا حرف بهت بزنه پشمات بریزه

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
میگه نمیتونی کار کنی میترسه سر برج بگم مثلا صد تومن بده کم آوردم..یکمم حسوده نمیخواد من پیشرفت کنم

خب کار نکن مگه حالا کار خیلی خوبه پولت بزار بانک سودش بگیر راحت زندگیت کن والا ماهم ک مثل خر کار میکنیم چ کردیم حالا

میگه نمیتونی کار کنی میترسه سر برج بگم مثلا صد تومن بده کم آوردم..یکمم حسوده نمیخواد من پیشرفت کنم

خب بگو من پشتوانم تویی و اگرم درامدی باشه برای همین زندگی هست..طبیعیه بعضی اقایون ترس دارن از مستقل شدن خانم..چون خیلی موردا دیدم به جدایی کشیده به خاطر حس استقلال مالی خانم و شروع ب ناسازگاری تو زندگی مشترک

آخه نمی ارزه برا یه باشگاه ،یه زندگی بهم بخوره و مرده بره طلاقش بده

زندگی اگه زندگی باشه اره

اما اینکه مرد بخاد سر هرچی تقی ب توقی بگه طلاقت میدم خب بده

نمیدونم چرا تو جامعه ما بدجاافتاده انگار فقط طلاق برا دختر یا زن بده

خداروشکر قاضی نیستید😉

عزیزم راست میگه..خودش همه کار میکنه بدون مشورت با من

رفته با باباش نقشه کشیده خونه سه طبقه بخرن با هم تو یه ساختمون باشیم بدون مشورت با من

ما زندگیمون به مو بنده..بهشم گفتم تو دنبال بهونه ای برا طلاق حالا چی بهتر از این..گفتم برو به قاضی ب ...

به نظر من کوتاه نیا

آدم افسردگی میگیره اینطوری بشینه تو خونه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
مگه میشه بدون مشورت خواستین کار راه بندازین عجب دل جرئتی دارین پولی که دارین الان هز پول شوهرتون جمع ...

نه عزیزم پول خودمه یکم هم مامانم کمکم میکنه..اگه بهش نگفتم برا این بوده که شوهرم دهنش چفت و بست نداره..خواستم مطمئن شم که میتونم این کارو انجام بدم بعد بهش بگم