2777
2789
عنوان

گفت اگه این کارو کنی تا آخر هفته دیگه طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 96 پست
عزیزم راست میگه..خودش همه کار میکنه بدون مشورت با من رفته با باباش نقشه کشیده خونه سه طبقه بخرن با ...

به نظر خیلیا فقط آقا بالاسر داشته باشی کافیه. حالا اینکه چقدر دلخوشی داری مهم نیست. 

اول همسرت رو راضی کن بعد. به حرفای بعضیا که میگن برو طلاق بگیر گوش نکن. خیلیاشون خودشون زندگیهاشون ریخته به هم برا دیگرانم تحریک میکنن که بریزه به هم. با هر زبونی که شده اول همسرت رو راضی کن بعد با خودش برو کارهاش و انجام بده نه سر خود

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیتو خراب نکن .طلاق آسون نیس .بعدش سخته .

من قبلا طلاق گرفتم همه چیو میدونم..ولی چیکارش کنم میخوام هرچی بهش بگم میگه طلاق انگار نقطه ضعفم دستش اومده

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
اخه طلاق؟؟؟اینا مشکلاتیه که با صحبت کردن حل میشه

عزیزم حرف تو کلش نمیره که..مغزش از فولاده هر چی میگم نمیفهمه

شاید شما تا حالا با یه آدم نفهم در نیفتادی

اول همسرت رو راضی کن بعد. به حرفای بعضیا که میگن برو طلاق بگیر گوش نکن. خیلیاشون خودشون زندگیهاشون ر ...

راضی نمیشه کلی حرف زدم..حتی یه دلیل منطقی هم نداره

راضی نمیشه کلی حرف زدم..حتی یه دلیل منطقی هم نداره

آروم آروم با سیاست. والا همسر منم بود متوجه میشد رفتم همه کاراش و کردم حالا بهش خبر میدم واکنش خوبی نشون نمیداد. بازم خودت میدونی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

برادر من تو یه خونه ایی مستاجره. صاحب خونه یه خانمه ازدواج کرده و برادرم اصلا اون رو ندیده. حالا چطور؟ خانمه شوهرش وحشتناک شکاکه و بددله و نمیزاره زنه جایی بره مگه اینکه با خودش باشه. خانمه یه مقدار پس انداز داشته. داده به خواهرش براش یه خونه خریده. البته به اسم خواهرست ها اما شوهره در جریان نیست. حالا هر ماه داره پول مستاجریشو میریزه به حسابش. آب هم از اب تکون نمیخوره. بنظر من حتما لازم نیست که شوهرت بفهمه . اما بجای باشگاه یه کار دیگه راه بنداز و بهش دیگه چیزی نگو 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
خب کار نکن مگه حالا کار خیلی خوبه پولت بزار بانک سودش بگیر راحت زندگیت کن والا ماهم ک مثل خر کار میک ...

پولمو بذارم بانک که چی..من الان خیلی بهم ریخته ام احساس پوچی میکنم دوست دارم فعال باشم