پيجه ماماسايت؟منم ديدم اونو ولي جالبه ميگن او لحظه اصلن ديگه دردي نيست
آره دقيقا همين بود تا باز كردم ديدم داره ميزنه بيرون 😑 به پيج خارجي ديگه هم هست فقط مختص زايمان طبيعي و فقطم فيلم ميذاره با اين حال بازم خودآزاري دارم آنفالو نكردم
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برعکس من از سزارین میترسیدم.. خواهشا سزارینی ها نریزن سرم ولی من از اینکه شکممو پاره کنن وحشت داشتم ...
من دکترم میگفت طبیعی ،من میگفتم نه میخام سزارین شم بعد دکترم گفت دختر اینقدر به خودت تلقین نکن سزارین،باز میگفتم نه من ازطبیعی میترسم فقط سزارین،آخرش هم سزارین شدم
در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
آره دقيقا همين بود تا باز كردم ديدم داره ميزنه بيرون 😑 به پيج خارجي ديگه هم هست فقط مختص زايمان طبي ...
بنظر منم ديدنش خوبه ادم فوبياي زايمان طبيعي براش تا حدي از بين ميره من از ترس زايمان طبيعي جرعت نداشتم اقدام جدي كنم برا بچه دار شدن ولي حس ميكنم دارم بهتر ميشم اينقدر ديدمو خوندمو پرسيدم