2777
2789
تجربه داشتي عزيزم واقعا دردش وحشتناكه ،اخه جاي بخيه شكمم  خيلي بد شدش بخاطر اون گفتم

چند وقته زایمان کردی؟من که الان بعد سه سال اصلا هیچ جای بخیه ای نمونده البته بخیه اش جذبی بود

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
بخیه ش افقی هستش یا عمودی؟من جای بقیه ش زیاد معلوم نیست 

افقي مال من  مگه عموديم ميزنن نشنيده بودم ،دكترم گفت بخاطر پوست خودته كه جاش موند 😢

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته زایمان کردی؟من که الان بعد سه سال اصلا هیچ جای بخیه ای نمونده البته بخیه اش جذبی بود

من از زایمان اولم ۱۱سال گذشته الان تو اقدامم واسه دومی😊😊😊😊😊😊

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
اخه اين اندازه ي لگن رو كه نميشه تشخيص داد همه خانوما لگنشون بزرگه نسبتا،دكترا هم كه من نشنيدم به كس ...

چرا دکترا تشخیص میدن 

مثلا یه سری که لگنشون غیر استاندارد کوجیک باشه سز اورژانسی میدن چون خطر مرگ داره واسه مادر یا جنین 

خب کم پیش میاد دیگه،ولی این خانمایی که قدیما سر زایمان فوت میشدن یا بچه خفه میشد به خاطرا بوده دیگه چون مناسب زایمان طبیعی نبودن

مال منم سه سال شدش ،حتي همون موقع بعد زايمان دكترم يه كرم فرانسوي برام نوشت اسمش دقيق يادم نيست نقره اي بود  اونم زدم ،ولي موند جاش 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
افقي مال من  مگه عموديم ميزنن نشنيده بودم ،دكترم گفت بخاطر پوست خودته كه جاش موند 😢

مال من هم افقی ولی هم اتاقیم عمودی بود بیچاره خیلی اذیت شد

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
من درد طبیعی رو کشیدم بعد سزارین شدم

اي خدااا خدا لعنت كسي رو كه دستور داده فقط زايمان طبيعي خداي نكرده بچه يه چيزيش بشه كي جوابگو هستش 😕

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
از قبل نميترسيدي؟ورزش ميكردي يا ژنتيكي خوش زا هستين؟

برعکس من از سزارین میترسیدم..

خواهشا سزارینی ها نریزن سرم ولی من از اینکه شکممو پاره کنن وحشت داشتم.بشدت میترسیدم از سزارین.. بله خانوادگی خوش زا بودیم.. ورزش هم نکردم

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
واقعا بعد 11 سال جای بخیه مونده رو شکمت انشالله هر چه زودتر نی نی دارشی

آره مامانم هم که ۱٨سال پیش سزارین کرد هنوز جا بخیه ش پیداست😁😁😁😁😁😁