بنظر منم ديدنش خوبه ادم فوبياي زايمان طبيعي براش تا حدي از بين ميره من از ترس زايمان طبيعي جرعت نداش ...
من با اينكه از دردش وحشت دارم بيشتر از اينكه به خودم فكر كنم به بچه فكر ميكنم ( البته اگه خدا به ني ني سالم قسمتم كنه ) چون تو ايران به زور ميخوان طبيعي باشه نه اينكه مثلا مادر و كودك واقعا آماده براي طبيعي باشن. يادته چند سال پيش يه نوازد مشهدي رو به زور طبيعي آوردن به سر بچه آسيب زده بودن پدر و مادرش پيج اينستا داشتن ، اينجا به زور ميخوان طبيعي باشه مثلا اگه صادقانه بگن شما طبيعي ميتوني يا شما نه بايد سز بشي من قبول ميكنم حرفشون رو و اگه قسمت شد ني ني بيارم حتي حاضرم درد طبيعي رو تحمل كنم فقط سلامتي نوزاد به خطر نيوفته همين
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با اينكه از دردش وحشت دارم بيشتر از اينكه به خودم فكر كنم به بچه فكر ميكنم ( البته اگه خدا به ني ...
اره دقيقن اسمشم امير عباس بود طفلك فلج مغزي شده بود يادمه توي يه بيمارستان خصوصي توي مشهد اينكارو با مادر بيچاره كردن كسي هم جوابگو نبود،اره واقعا كاش دلسوزانه به ادم بگن ه اينكه يارو اومده قانون گذاشته سزارين بچه اول ممنوع،همينجوري كيلويي خب چكاريه اخه
من سزارين كردم ميشه يكي بگه طبيعي دردش دقيقا مثل چيه در چه حد دردش ،همش ميگم كاشكي طبيعي زايما ...
خب الانم ما بگیم درد ش چه جوریه که بیشتر میترسی خب
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اره دقيقن اسمشم امير عباس بود طفلك فلج مغزي شده بود يادمه توي يه بيمارستان خصوصي توي مشهد اينكارو با ...
آره اميرعباس بود اسمش يادم رفته بود اونقدر دلم سوخت فقط بخاطر اينكه از بالا دستور داده بودن جون يه بچه رو گرفتن ! بعد خداي نكرده يه جنين مشكل داره اجازه سقط نميدن ! دوستم جنين پنج ماهش زنده بود ولي رشد نداشت تا يك ماه و نيم عذاب كشيد بهش اجازه سقط ندادن ! گفتن هر وقت حالت بد شد افقي اومدي بيمارستان بچه رو سقط ميكنيم آخرش هم دوستم رواني شد فشارش رسيد 20 سقط كردن يه هفته آي سي يو بستري شد ! كلي هم هزينه كرده سه بار سقط داشته ! منم يه سقط داشتم خيلي ميترسم
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اره دقيقن اسمشم امير عباس بود طفلك فلج مغزي شده بود يادمه توي يه بيمارستان خصوصي توي مشهد اينكارو با ...
نفس عميق ميكشم كه فحش ننويسم اينجا ، فقط بلدن زر بزنن فرزند زياد و طبيعي بعد اگه راست ميگن چرا به كساني كه مشكل نت باروري دارن يا كلا خدمات بارداري رو مجاني نميكنن ؟ من دو ماه حامله بودم بعدم سقط شد كلي هزينه كردم الانم بايد برم مشاور اگه راست ميگن اين هزينه ها رو به بيمه ها اضافه كنن ! غربالگري و ژنتيك همشون آزاد هستن فقط بلدن تا توي تخت خوابمون هم قانون بذارن ولي حمايت نميكنن
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اصلا درد پریودو با زایمان طبیعی مقایسه نکن یا خدا منه بد بخت هم پریودام بد بود هم زایمانم خیلی درد کشیدم اما بعد از زایمان خداروشکر درد پریم خیلی کمتر شده
نفس عميق ميكشم كه فحش ننويسم اينجا ، فقط بلدن زر بزنن فرزند زياد و طبيعي بعد اگه راست ميگن چرا به كس ...
واااقعا حرفت درسته اخه كجاي اين مملكت درسته كه اينش درست باشه،اصلن تقصير ماست كه تو اين مملكت خراب شده ميخوايم پاره ي تنمون رو به دنيا بياريم از به دنيا اومدنش با استرسو ريسك تا الا ماشالا
اصلا درد پریودو با زایمان طبیعی مقایسه نکن یا خدا منه بد بخت هم پریودام بد بود هم زایمانم خیلی درد ک ...
اره شنيدم بعد از زايمان طبيعي درد پريود خب ميشه عزيزم خوش به حالت كه از پس تجربه به اين سنگيني بر اومدي،بنظر من خانومايي كهزايمان طبيعي رو تحمل ميكنن تو زندگي از هيچ دردي هراس ندارن خيلي قوي ميشن