پاپیون_سابق مدیر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 520 عنوان ايا شدت يا ضعف درد پريود با درد زايمان ميتونه مرتبط باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 8774 بازدید | 76 پست منظورم اينه اونايي كه موقع پريود درد نداشتن ممكنه زايمان راحتتري داشته باشن؟ . 1397/11/10 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارما_گرل عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1863 تجربه داشتي عزيزم واقعا دردش وحشتناكه ،اخه جاي بخيه شكمم خيلي بد شدش بخاطر اون گفتم چند وقته زایمان کردی؟من که الان بعد سه سال اصلا هیچ جای بخیه ای نمونده البته بخیه اش جذبی بود هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
طلوع_شادي عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6100 بخیه ش افقی هستش یا عمودی؟من جای بقیه ش زیاد معلوم نیست افقي مال من مگه عموديم ميزنن نشنيده بودم ،دكترم گفت بخاطر پوست خودته كه جاش موند 😢 طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰
پاپیون_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 520 باسن بزرگ ربطی به لگن نداره،منم دکتر گفت لگنت تنگه سزارینم کرد تنگيه لگن رو چطوري ميفهمن با معاينه ؟ .
negari23 عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2898 چند وقته زایمان کردی؟من که الان بعد سه سال اصلا هیچ جای بخیه ای نمونده البته بخیه اش جذبی بود من از زایمان اولم ۱۱سال گذشته الان تو اقدامم واسه دومی😊😊😊😊😊😊 در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
delbar75 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2584 اخه اين اندازه ي لگن رو كه نميشه تشخيص داد همه خانوما لگنشون بزرگه نسبتا،دكترا هم كه من نشنيدم به كس ... چرا دکترا تشخیص میدن مثلا یه سری که لگنشون غیر استاندارد کوجیک باشه سز اورژانسی میدن چون خطر مرگ داره واسه مادر یا جنین خب کم پیش میاد دیگه،ولی این خانمایی که قدیما سر زایمان فوت میشدن یا بچه خفه میشد به خاطرا بوده دیگه چون مناسب زایمان طبیعی نبودن
negari23 عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2898 تنگيه لگن رو چطوري ميفهمن با معاينه ؟ اینقدر انگولـک میدن تا متوجه شن😢😢😢 در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
طلوع_شادي عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6100 چند وقته زایمان کردی؟من که الان بعد سه سال اصلا هیچ جای بخیه ای نمونده البته بخیه اش جذبی بود مال منم سه سال شدش ،حتي همون موقع بعد زايمان دكترم يه كرم فرانسوي برام نوشت اسمش دقيق يادم نيست نقره اي بود اونم زدم ،ولي موند جاش طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰
کارما_گرل عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1863 من از زایمان اولم ۱۱سال گذشته الان تو اقدامم واسه دومی😊😊😊😊😊😊 واقعا بعد 11 سال جای بخیه مونده رو شکمتانشالله هر چه زودتر نی نی دارشی هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
negari23 عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2898 افقي مال من مگه عموديم ميزنن نشنيده بودم ،دكترم گفت بخاطر پوست خودته كه جاش موند 😢 مال من هم افقی ولی هم اتاقیم عمودی بود بیچاره خیلی اذیت شد در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
delitp عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4987 من درد طبیعی رو کشیدم بعد سزارین شدم اي خدااا خدا لعنت كسي رو كه دستور داده فقط زايمان طبيعي خداي نكرده بچه يه چيزيش بشه كي جوابگو هستش 😕 Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
کارما_گرل عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1863 مال منم سه سال شدش ،حتي همون موقع بعد زايمان دكترم يه كرم فرانسوي برام نوشت اسمش دقيق يادم نيست نقره ... من چیزیم نزدم تازه خیلیم بدزخمم هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
عسل_a عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 876 از قبل نميترسيدي؟ورزش ميكردي يا ژنتيكي خوش زا هستين؟ برعکس من از سزارین میترسیدم..خواهشا سزارینی ها نریزن سرم ولی من از اینکه شکممو پاره کنن وحشت داشتم.بشدت میترسیدم از سزارین.. بله خانوادگی خوش زا بودیم.. ورزش هم نکردم الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
negari23 عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 2898 واقعا بعد 11 سال جای بخیه مونده رو شکمت انشالله هر چه زودتر نی نی دارشی آره مامانم هم که ۱٨سال پیش سزارین کرد هنوز جا بخیه ش پیداست😁😁😁😁😁😁 در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
طلوع_شادي عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6100 تیکر ۱سالگی پسرمه 😘 هنو خیلی مونده تا دومی 😅 اهان فكر كردم دومي تو راهه 😂😘😘 طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰
پاپیون_سابق مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 520 برعکس من از سزارین میترسیدم.. خواهشا سزارینی ها نریزن سرم ولی من از اینکه شکممو پاره کنن وحشت داشتم ... خوش به سعااادتتون ماشالا .