2777
2789
عنوان

گوشت گوسفند

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مردم نادون هم لعنت کنه اخه بگو مجبوری تو گرونی مرغ و گوشت بخری!!!!بخدا اگه فقط یکی دو روز نخرن همشون مجبورن قیمتا رو کم کنن اما ما مردمی هستیم تا یه چیزی گرون میشه سر همدیگه رو میشکنیم تو صف ها

خدالعنتشون کنه باحقوق۳تومن که رسما بیچاره ای هرچیزی که فکرشو بکنی گرون شده واقعا نمیدونم کی میخوان به دادملت برسن بایدببینیم بخاطرعنقلاب شکوهنمد که مجبورن دست به دامن ملت شن کاری میکنن یانه

خدا مردم نادون هم لعنت کنه اخه بگو مجبوری تو گرونی مرغ و گوشت بخری!!!!بخدا اگه فقط یکی دو روز نخرن ه ...

یکی دو روز  و یا یه هفته رو اره،اما هماهنگ نیستیم که یکی نمیخره یکی میخره

خدا مردم نادون هم لعنت کنه اخه بگو مجبوری تو گرونی مرغ و گوشت بخری!!!!بخدا اگه فقط یکی دو روز نخرن ه ...

عزیزم این حرفا نیست. مواد غذایی رو عمرا مجبور نمیشن ارزون کنن چون مردم که نمیتونن در شکمشونو بدوزن! آخرش مجبوریم بخریم

کج کلاه خان یارمه
خدالعنتشون کنه باحقوق۳تومن که رسما بیچاره ای هرچیزی که فکرشو بکنی گرون شده واقعا نمیدونم کی میخوان ب ...

سه تومان؟ واسه ماها اضافه کاری هم برداشته شده یک و خرده ای

حقوق شماها کفاف میده؟

نه اصلا الان چندمه برج ماداره حقوق ۳تومنیمون تموم میشه هرچی فکرمیکنم هیچ چیزبه دردبخوری هم نخریدیم فقط میوه ولبنیات رامرتب خریدم چون بچم بایدبخوزه

چرا تو کشور های اروپایی نمیخرن و نمیخورن اونا مردن که ماها بمیریم

اونا تورم ندارن . فوقش ۱ قلم جنس گرون میشه همه میریزن بیرون و اون یه قلم جنس رو تحریم میکنن . نه ما که  از سرتا پامون گرون شده تا گردن تو تورم ایم . 

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه