2777
2789
عنوان

گوشت گوسفند

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 54 پست
چرا تو کشور های اروپایی نمیخرن و نمیخورن اونا مردن که ماها بمیریم

وای تو رو خدا وضع تغذیه مردم اونجاها رو با ما مقایسه نکن. ما بخوایم نخریم باید هیچیییی نخریم. امروز گوشت، فردا میوه، پس فردا سبزیجات، بعدش لبنیات و همینطوری....

آخه مگه یه قلم و دو قلم جنسه که بگیم نمیخریم؟ همه چی قیمتش افتضاحه

کج کلاه خان یارمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا تورم ندارن . فوقش ۱ قلم جنس گرون میشه همه میریزن بیرون و اون یه قلم جنس رو تحریم میکنن . نه ما ...

منم همینو بهشون گفتم دقیقا. یه جنس رو میشه نخرید ولی ما کارمون از این چیزا گذشته

کج کلاه خان یارمه
وای تو رو خدا وضع تغذیه مردم اونجاها رو با ما مقایسه نکن. ما بخوایم نخریم باید هیچیییی نخریم. امروز ...

جدیا شیزمیخریدم دقیقانمیدونم تاکی ولی تاعیدکه ۲۵۰۰ شایدم کمتربودیادم نمیادالان شده ۵تومن با۳۰_۴۰تومن پارسال میرفتم کلی سبزیجات ومیوه میخریدم الان که اصلا افتضاح 

سلام کاربر عزیز نی نی سایت 

وان شیپ مفتخر است تا خدمات گوسفند زنده، دام زنده و.... را در محل با خدمات رایگان و باقیمت به صرفه در تهران و حومه ارائه دهد

جهت تهیه دام زنده سالم و با کیفیت بالا و ارزان قیمت با ما در تماس باشید

09127128372
09125254945

گوسفند زنده کیلویی بین 39 تا 45 هزارتومان نیز متغیر است

وان شیپ عرضه کننده دام و گوسفند زنده در محل با نازلترین قیمت ... جهت سفارش گوسفند یا مرغ و خروس زنده با قصاب رایگان با ما تماس بگیرید 09127128372     09125254945