2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
عزیزدلم قدرت فقط به خاطر خونه یا کار بیرون نیست  قدرت باید از قلب و روحت بلند شه تا بتونی کنتر ...

من نميخوام از دست بدم ...به هيچ وجه اما ميدوني چند  ساله دارم واسه نگه داشتن اين زندگي تلاش ميكنم؟؟؟؟؟؟٨ساله....قدرت به كار نيست اما حداقل برات يه ارزشه ..اينكه تورو يه زنه خونه خونه دار ببينن كه بشور بساب ميكني بهتره يا حداقل يه منصب و يا يه شغل برا خودت داشته باشي؟؟؟؟؟ميدوني چرا تلاش ميكنم چون خانواده ي شوهرم خيلي اذيت كردن و خواسته هاشونو تحميل كردن شوهرم از باباش ميترسه و با خواسته ي اونا پيش رفت منو محدود كردن و اذيت اما الان كه آزادتر و راحت تر شدم ميخوام خيلي چيزهارو بهشون ثابت كنم ...چون نميتونن منو ببينن اصلا و ابدا...حسادت دارن..و اين منو ازار ميده...پدر شوهرم براي من خطو نشون كشيدن كه بايد خونه دار باشي اما دخترهاي خودش شاغلن و حتي خودش پيگير كار نوه اش بود كه حتما بره سركار منم واگذارشون كردم بخدااااا....اگه خدايي باشه كه حتما جوابشونو ميده....

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
ممکن هم هست همسرت دهن بین باشه اینجوری باید بیشتر مدیریت کنی. الانم شرایط جسمی ات خاصه و حساسیت و خس ...

اوايل شدت داشت الان كمتر شده اما ميدونم كه هنوزم دهن بينه چون بي اجازه باباش آب نميخوره ميگه نه ...اما من ميشناسمش...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان تو حاملگی اعصابتو بهم نریز برا چند سال بعد .مسکل چند سال بعدو همون موقع حل کن...

اي بابا ديگه اعصاب نمونده😑😑اين وسط شدم كيسه بوكس كه هركس يه لگدي مشتي مياد نثار ميكنه و ميره منم فقط نگاهشون ميكنم و ميگم اون بالا خدايي هم هست....

اوايل شدت داشت الان كمتر شده اما ميدونم كه هنوزم دهن بينه چون بي اجازه باباش آب نميخوره ميگه نه ...ا ...

خب خوبه بهتر شده. اره معلومه که همسرت دهن بینه. من جات بودم چنان با محبت قفلش میکردم که صدتا پدرشوهر هم به نام نرسه. مدیریت با صبوری می خوای جیگرطلا

اي بابا ديگه اعصاب نمونده😑😑اين وسط شدم كيسه بوكس كه هركس يه لگدي مشتي مياد نثار ميكنه و ميره منم ف ...

نه ب این فک کن الان بقیه حرص ات میدن ولی چهار روز دیگه بچه ات عصبی بشه بد اخلاق بشه ر چی بشه اینایی ک الان عصبی ات کردن دیگه نسیتن که خودتی و بچه ات...

اول و اخر خودتی.ارامش داشته باش نذر کن صلوات زیاد بفرست.کل کل نکن من از سر حاملگیم تاحالا ک نی نی ام ۲ ماهشه عادت کردم سر مسائل نهایت اش بگم عه باشه و تمام من که ادم چغر و یه دنده ای بودم.بخاطر خودم بخاطر بچم واقعا اعصابم اروم تره.تو هم بگو به یه ور دنیا و بگذر....

بخاطر خودت و نی نی ات حال الانت روی خلق و زندکی یک آدم دیگه برای یک عمر اش تاثیر میذاره

خب خوبه بهتر شده. اره معلومه که همسرت دهن بینه. من جات بودم چنان با محبت قفلش میکردم که صدتا پدرشوهر ...

چه جوري آخه من سياست ندارم اصلا و كلا طبيعت سردي دارم اهل قربون صدقه هم نيستم....

مثلاً چه بکسی میزنن؟ مثال بزن عزیزم

مثلا ميرم خونه مامانم يه چيزي ميگه بابام يه چيزي ميگه خواهرم يه چيدي ميگه كه چرا شوهرت اينجوري كرد اونجوري كرد....يا ميرم تو خانواده شوهرم يه تيكه اي هست و رفتاراشون حرص درار....

من نميخوام از دست بدم ...به هيچ وجه اما ميدوني چند  ساله دارم واسه نگه داشتن اين زندگي تلاش ميك ...

دوست قشنگم

من همه ی حرفاتو قبول دارم و با جون و دل میپذیرم که حق با توئه .. ولی خب راه حل چیه ؟ شما باید دوباره قدرتت رو به دست بیاری ، باید تصمیم بگیری 

من شاید تو شرایط شما باشم طلاق رو انتخاب میکنم و پای همه چیزش میمونم ، ولی شما هم انتخابت طلاقِ ؟

پس وقتی هنوز تصمیم به پایان نداری ، باید زندگی رو بسازی .. راهی نیست .. 

یا باید زندگیتو بسازی ، یا با زندگی بسازی 

و این تصمیم شخص خودتِ 

بازم میگم من کاملا حق رو به شما میدم و دوس دارم به هدف و خواسته هات برسی 💙

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه ب این فک کن الان بقیه حرص ات میدن ولی چهار روز دیگه بچه ات عصبی بشه بد اخلاق بشه ر چی بشه اینایی ...

اره واقعا ميدونم من به صبوري معروف بودم اما واقعا جريم كردن انقدر تحمل ميكنم كه يهو از كوره در ميرم ديگه حاليم نيست ...امروزم باشوهرم به شدت بخث كردم كه اونم باز سر خانوادم بود😔😔

چه جوري آخه من سياست ندارم اصلا و كلا طبيعت سردي دارم اهل قربون صدقه هم نيستم....

بدم میاد از کلمه سیاست برای همین میگم مدیریت. تو باید گرم باشی بخاطر خودت شوهر ت و بچه هات. زن محور خونه ست. مطالعه کن تمرین کن. یاد بگیر قربونتون صدقه بری. ویدا جون من تو رو نمی‌شناسم اما تا الان چند بار بهت گفتم عزیزم؟ نازنین؟ جیگر طلا؟ 

یاد بگیر تمرین کن تو میتونی

اره واقعا ميدونم من به صبوري معروف بودم اما واقعا جريم كردن انقدر تحمل ميكنم كه يهو از كوره در ميرم ...

میدونم چی میگی من خودم زندگی ارومی داشتم ولی اصلا نمی دونم چرا تو حاملگیم خیلی مشکلات پیش اومد.ولی مامانم همش میگفت ول کن همه چیو ول کن ب این فکر کن لین بچه اول و اخر بیخ ریش خودته نه کسایی ک الان باهات مشکل دارن.

هر روز سوره محمدو بخون حتماااا کوتاهه برای بچه اتدخیلیییی خوبه ان شا الله اروم و صبور و خوب باشه.

دوست قشنگم من همه ی حرفاتو قبول دارم و با جون و دل میپذیرم که حق با توئه .. ولی خب راه حل چیه ؟ شما ...

انشالله...نه چند بار تا پاي طلاق رفتم اما نشد و نتونستم ديدم مقصر خانوادهان ...اما درس عبرت هم نشد...الان ضربه هاي اونموقع رو داريم ميخوريم ...ضعف اعصاب ،افسردگي.،بي احترامي....واقعا براي خودم،همسرم،زندگيم مناسفم كه همو خيلي دوست داريم اما همه چي آشوبه....

میدونم چی میگی من خودم زندگی ارومی داشتم ولی اصلا نمی دونم چرا تو حاملگیم خیلی مشکلات پیش اومد.ولی م ...

انشالله ميخونم نه بابا ما از اول مشكل داشتيم همون چند روز اول مادر شوهرم ادا و اصول از خودش دراورد و اينكه مامانم زياد راضي به ازدواجم نبود

مثلا ميرم خونه مامانم يه چيزي ميگه بابام يه چيزي ميگه خواهرم يه چيدي ميگه كه چرا شوهرت اينجوري كرد ا ...

بذار بگن به جهنم!  گوش نده. بگو همینه که هست. تو چرا خودتو خل نشون بدی؟ منم خیلی به خانواده و محبت اهمیت میدم دیدم خانوادتم راه خودشونو میرن گفتم عجب 

شیوه مو تغییر دادم